Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom je broer de beste is?

Bram
4 min read

1. Hij maakt je immuun voor treiterijen

Na verloop van tijd ben je gewend, en zelfs immuun, geraakt voor allerlei treiterijen van je broertje. Denk maar eens aan de keren dat hij je heeft gekrabd, gepord, gestampt onder tafel tijdens het eten en aan je haren heeft getrokken. Je bent dus heel wat gewend en zult niet gauw meer geïrriteerd raken door andere pestkoppen. Dit kan je goed van pas komen als je bijvoorbeeld op school te maken krijgt met iemand die je lastig valt. In vergelijking tot je kleine broertje zal deze persoon al snel in het niets verdwijnen.

2. Hij geeft je ongevraagd en gratis zijn mening

Je kleine broertje is in staat om je kosteloos het standpunt van een man uit de doeken doen. Hij ziet zichzelf immers als een man, maar is tevens je kleine broertje. Om die reden kan hij op zijn minst een tipje van de sluier oplichten als het gaat om het mannelijke brein. Het lijkt wel alsof elk klein broertje er erg veel genoegen in schept om je te vertellen wat hij nu werkelijk denkt.

3. Hij laat je gek doen

Je kleine broertje weet precies hoe hij je wild en gek kan laten doen. Het is dan ook geen geheim dat jongens erg luid en wild kunnen zijn. Dus op momenten dat je met je kleine broertje omgaat, is het haast vanzelfsprekend dat je eveneens je wilde kant naar voren laat komen. Samen met je broertje kun je dan lekker gek en ongeremd zijn.

4.Hij is je kleine beschermengel

Wanneer je met je kleine broertje op pad bent, heb je altijd een soort beschermengel aan je zijde. Hij zal je namelijk niet alleen helpen als je een pot niet over voldoende spierkracht bezit om een pot open te draaien, maar ook als een jongen je kwetst. Verder zal het gezelschap van je kleine broertje vaak voldoende zijn om je veilig te voelen. Laat die engerds en horrorfilm dus maar komen. Je kleine broertje zal er altijd zijn op ogenblikken dat je hem nodig hebt. Zelfs als hij weer een keer onuitstaanbaar cool probeert te doen, weet je gewoon dat hij er altijd voor je klaar zal staan als dat nodig is.

5.Je maakt van hem een perfecte man 

Dankzij je kleine broertje ben je in staat om perfect je kwaliteiten als leraar en moeder te oefenen. Je hebt immers altijd geleerd om verantwoordelijk, zorgzaam, vriendelijk, loyaal en vooral liefdevol voor hem te zijn. Het is dus wel duidelijk dat je kleine broertje, met welke partner hij ook eindigt, een perfecte man zal zijn. Voor al het werk dat je daarin hebt gestoken mag deze persoon je achteraf best dankbaar zijn. Niet iedereen krijgt namelijk zomaar een ideale man in de schoot geworpen.

7. Hij leert je mannendingen

Je kleine broertje is iemand van wie je allerlei mannendingen kunt leren. Denk maar eens aan de meest uiteenlopende sporttermen en de bier- en automerken die van belang zijn in het leven van een man. Zonder de uitleg van je kleine broertje zou je dan ook vaak niet weten waar je lief het over heeft als hij een sportwedstrijd met je bespreekt. Het hebben van een klein broertje is dus soms zo gek nog niet. Maar ook zul je, door voor je kleine broertje te zorgen, later als moeder van een zoon beter zijn voorbereid op alles wat de opvoeding van een mannelijk kind met zich meebrengt.

8. Hij is je grootste fan

 Je kleine broertje kun je zonder twijfel aanmerken als je grootste fan. Hoewel jullie elkaar vreselijk kunnen irriteren zal hij je zeker aanbidden. Zelfs wanneer je regelmatig ruzie hebben gemaakt, of zelfs hebben gevochten, toen jullie nog kinderen waren. Met je kleine broertje kun je daarentegen ook enorm veel lol hebben. Hij weet immers als geen ander hoe hij je steeds weer aan het lachen, moet maken totdat de tranen over je wangen biggelen. Je kleine broertje zal je om die reden dan ook altijd op handen blijven dragen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…