Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom mensen die dingen uitstellen het succesvolst in het leven zijn

Milan
2 min read

Het leven bestaat uit leuke dingen en minder leuke dingen. De minder leuke dingen worden door veel mensen uitgesteld. Sommige mensen stellen zelfs zoveel uit dat dit problemen oplevert. Maar wist je dat mensen die last hebben van dit ‘uitstel syndroom’ vaak het succesvolst in het leven zijn? En dat om de volgende redenen:

Je bent creatiever

Wanneer je een taak uitstelt, heb je logischerwijs minder tijd om de taak te voltooien. Vanwege het tijdsgebrek moet je de taak niet alleen goed maar ook snel uitvoeren. Hier moet je dus op een creatieve manier over na gaan denken.

Je presteert beter onder tijdsdruk

Omdat jij (bijna) altijd op het nippertje dingen doet, presteer jij veel beter onder tijdsdruk dan een persoon die altijd alles op tijd af heeft. Jij reageert dus ook veel beter op dringende vragen of strakke deadlines.

Je stelt prioriteiten

Wanneer je te vaak dingen uitstelt moet je soms prioriteiten stellen. Je hebt tijd om de belangrijke dingen te doen en de onnodige dingen sla je over.

Je maakt meer lol

Omdat jij het vervelende klusje voor het laatst bewaard, besteed jij al je andere tijd aan het doen van leukere dingen. Jij bent een echte levensgenieter en dit zorgt ervoor dat je ontspannen en happy door het leven gaat.

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…