Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Milan
2 min read

Vrouwen horen wijn te drinken en alleen echte mannen drinken bier, toch? Veel mannen vinden vrouwen die bier drinken niet aantrekkelijk. Zo wordt vaak gezegd dat het vrouwelijk geslachtsdeel ervan gaat stinken en nog veel meer lariekoek. Daarom hieronder 4 redenen waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn! Want laten we eerlijk zijn, als vrouw moet je toch ook gewoon van een biertje kunnen genieten?

  • Bier bevat vrouwelijke hormonen

Je zult dit waarschijnlijk in eerste instantie niet geloven, maar het is echt waar. Bier bevat namelijk het stofje fyto-oestrogeen en zoals de naam al zegt heeft dit stofje veel weg van het vrouwelijke hormoon, Oestrogeen. Dit is het hormoon dat zorgt voor de vrouwelijke rondingen maar zo ook voor minder haargroei en daarnaast laat het e borsten groeien. Kom maar door met dat biertje!

  • Mannen vinden je aantrekkelijk

Vrouwen vinden het vaak niet gepast om een biertje te drinken in het bijzijn van mannen, maar wist je dat mannen een vrouw die bier drinkt hartstikke aantrekkelijk vinden? Uit recent onderzoek blijkt dat het een echte turn on is voor mannen wanneer een vrouw op een eerste date een biertje besteld. Zo zouden deze vrouwen sexy, zelfverzekerd, onafhankelijk en gezellig zijn!

  • Krachtpatser

Ook wordt je sterker van het drinken van bier. Uit een recente studie komt naar voren dat vrouwen die bier drinken sterker zijn dan vrouwen die liever een wijntje drinken. Of is dit toeval?

  • Glanzende haardos

Niet alleen het drinken van bier is goed voor je, bier is daarnaast ook goed te gebruiken als shampoo. Weg met de bad hair days!

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…