Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom vrouwen met een tattoo ongelofelijk cool zijn!

Bram
3 min read

Vrouwen nemen vandaag de dag steeds vaker een tattoo. Ze vinden dit niet alleen zelf erg mooi, maar ook mannen kunnen zich erg tot hen aangetrokken voelen. Vrouwen met een tattoo worden bijvoorbeeld ongelofelijk stoer gevonden. Een tattoo laten zetten doe je immers net als je bang bent voor bijvoorbeeld pijn. Dit wil overigens ook weer niet zeggen dat je een erg harde tante bent die haar gevoelens niet durft te tonen. Zelfs met een tattoo behoudt je gewoon je vrouwelijke- en gevoelige eigenschappen.

Laat anderen maar denken

Vrouwen met tattoo zijn ongelooflijk cool omdat ze het belachelijk vinden dat mensen worden beoordeeld op zijn, of haar, uiterlijk. Ze weten namelijk waar ze het over hebben omdat ze zelf regelmatig met dergelijke mensen te maken hebben gehad. Gelukkig kan het hen niets schelen wat andere mensen van hen vinden. Ze weten namelijk maar al te goed dat deze personen hen niet (echt) kennen. De enige mensen van wie de mening wel belangrijk is, zijn hun lief, zijn ouders of haar eigen familie.

Trots op haar tattoo

Ondanks het feit dat een vrouw met een tattoo het vervelend vindt als anderen achter haar rug over haar praten, is ze tegelijkertijd enorm trots op haar tatoeages. Ze laat deze dan ook graag zien, anders had er namelijk nooit voor gekozen. De pijn die het zetten van een tattoo met zich meebrengt lijdt je immers niet voor je plezier. Bovendien heeft ze er erg goed over nagedacht voordat ze deze versiering op haar lichaam aan heeft laten brengen. Vrouwen met een tattoo verdienen om die reden alleen al bergen respect.

Trouw aan hun eigen smaak

Een vrouw met een tattoo durft trouw te blijven aan haar eigen smaak: stoer maar toch ook heel vrouwelijk. De kans dat ze, door het laten zetten van de tattoo, bepaalde kansen op de arbeidsmarkt moet laten schieten, heeft ze daar dan ook graag voor over. Bovendien zal een vrouw die een tattoo heeft laten plaatsen zich geen zorgen maken over haar uiterlijk als ze wat ouder is. Ze wil namelijk volop genieten van het leven dat ze op dit moment leidt. Zelfs wanneer andere mensen weer eens een kruisverhoor op haar loslaten, zal een vrouw met een tattoo ongelooflijk cool blijven. Dit wil echter niet zeggen dat ze het niet gigantisch beu is om voortdurend bepaalde clichés aan te horen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…