Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat je absoluut NIET mag eten alvorens je seks gaat hebben!

Olivier
4 min read

Deze zaken eet je maar beter niet, alvorens je met je vriend of vriendin onder de lakens duikt…. 

1. Zwarte drop

Door het eten van drop zal de aanmaak van testosteron afnemen. Je libido zal echter verbeteren naarmate je lichaam meer testosteron produceert. Dit geldt overigens niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Voordat je seks gaat hebben kun je die zwarte drop beter even laten staan.

2. Kaas en andere zuivelproducten

Zuivelproducten zijn echte aanval op je libido. Het is dan ook absoluut niet aan te raden om zuivel te eten of te drinken voor een vrijpartij. Tijdens de seks zou je dan namelijk minder gevoelig zijn. Het genieten van de seks zal dan dus niet optimaal zijn. De seks kan daardoor niet alleen minder intens, maar eveneens minder lang zijn.

3. Bonen

Of je bonen kunt eten voor een vrijpartij hangt af van de wijze waarop je lichaam deze verteert. Soms zal een maaltijd met bonen je extra energie geven. In andere gevallen zullen bonen ervoor zorgen dat je minder snel reageert. Ook kan een het eten van bonen je een opgeblazen gevoel geven. Op winderigheid tijdens een intiem samen zijn zitten echter niet veel mensen te wachten.

4. Chocolade

Wanneer je chocolade wilt eten voor het vrijen dan doe je er verstandig aan om zorgvuldig je product te kiezen. Niet alle chocolade is immers aan te raden. Bij voorkeur kies je een donkere chocolade die minstens voor 70 procent uit cacao bestaat. Deze soort chocolade is bovendien het meest voedzaam en geeft je dus extra energie.

5. Hotdogs

Dit ongezonde fastfood is geen goede stimulans in bed. Een hotdog draagt er namelijk aan bij dat de slagaders in de penis en de vagina verstopt raken. Als gevolg van een dergelijke verstopping zal je libido niet echt aangemoedigd worden. Bovendien levert een dergelijke vette hap je relatief weinig energie op. Voor extra uithoudingsvermogen is het dus al evenmin aan te raden om hotdogs te eten voordat je seks hebt.

6. Pepermunt

De menthol in pepermunt zal het testosteronlevel in je lichaam, en daarmee dus je libido, laten dalen. Maar daarentegen zal ook slechte adem een intiem samen zijn niet bevorderen. Kauwgom kun je eveneens beter niet gebruiken omdat kauwen extra lucht in je systeem zal brengen. Je gaat daardoor dus gemakkelijker boeren.

7. Tonic water

In tonic water zit dikwijls kinine als smaakstof. Kinine is echter niet alleen een prima middel om malaria te voorkomen, maar wordt ook gekoppeld aan een afname van allerlei seksuele functies. Voor een vrijpartij kun je beter dus geen tonic water drinken. Je libido zal daardoor een stuk beter op peil blijven.

8. Frieten

Frieten hebben een erg hoge glycemische index en geeft dus de energie in een rap tempo af aan het lichaam. Direct na het eten van de frieten zul je je energiek voelen, maar na verloop van een relatief korte tijd, zal je energielevel kelderen. Bovendien dien je eveneens op te letten waar je de frieten eet. Wanneer je je na het eten van de frieten niet goed voelt, kan een gevolg zijn van een mindere kwaliteit van de olie waarin deze zijn gebakken. Je kunt daardoor loom worden en je zelfs misselijk maken. Dergelijke factoren zullen je libido zeker geen goed doen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…