Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat mannen denken als de vrouw de eerste stap zet

Bram
3 min read

Vandaag de dag denkt een heleboel mensen dat mannen even prettig vinden als een vrouw de eerste stap zet, net zoals zij vaak zelf doen. Maar niets is echter minder waar want lang niet elke man zal een dergelijk initiatief van een vrouw weten te waarderen. Nog altijd vinden veel mannen het dan ook raar als een vrouw de eerste stap zet. Een groot aantal mannen ziet het nog graag zoals in de meeste sprookjes ook gebeurd: een man benadert als eerste een vrouw en niet andersom.

Nieuwe trend

Deze nieuwe trend lijkt voor veel mensen nog steeds niet te zijn ingeburgerd. Een man zal zich dan ook snel in het diepe gegooid voelen en ziet een eventuele afwijzing dan ook met angst en beven tegemoet. Een vrouw daarentegen zal zich wellicht inhouden om op die manier een meer vrouwelijke en rustiger indruk op een man achter te laten. Toch nemen steeds meer vrouwen het initiatief om een man aan te spreken en de eerste stap te zetten. Zelfs de zo overdreven zelfverzekerde heren, die doorgaans op elke vrouw af durft te stappen, zijn toch doodsbenauwd om een blauwtje te lopen. Voor het oog zal een dergelijke man altijd koeltjes overkomen, maar van binnen zal hij stuk gaan van onzekerheid.

Wat denkt een man als een vrouw de eerste stap zet?

Een heleboel mannen zullen zich echter toch opgelucht voelen als juist een vrouw de eerste stap zet. Gedachten die geboren worden uit minderwaardigheid of minachting zullen dan ook niet in hen opkomen. Voor een man zal het een heerlijk idee zijn dat hij zich de eerste tijd geen zorgen meer hoeft te maken over zijn gevoelens. Mannen zullen dan eerder een volgende stap durven zetten, bijvoorbeeld door de eerste kus te geven. De kans dat hij af zal worden gewezen is immers een stuk kleiner geworden. Het verzinnen van een smoes bij het lopen van een blauwtje kan om die reden ook even in de ijskast worden gezet.

Mannen houden van initiatiefrijk dames

Natuurlijk zal er altijd een kleine kans blijven bestaan dat een man niet terug wil zoenen nadat een vrouw hem als eerste heeft benaderd. In de regel zal hij het initiatief wel weten te waarderen. De meeste mannen zijn nu eenmaal eenvoudig van aard en houden ervan als een vrouw het voortouw neemt. Vrouwen kunnen dus prima de eerste stap zetten. Veel mannen zullen dit zien als het verlenen van een enorme gunst. Zodra zij een dame op zich af zien komen die geïnteresseerd is in hun persoontje dan zijn ze in de zevende hemel.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…