Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat vertelt je geschrift over jou?

Bram
3 min read

Het is verrassend wat je kunt te weten komen over iemand door alleen naar het handschrift te kijken. Je geschrift verraad je karakter en zegt zelfs iets over je gezondheid. Wat vertelt je geschrift over jou?

Grote of kleine letters?

Als je grote letters schrijft dan is de kans groot dat je extravert bent. Je hebt zelfvertrouwen en maakt snel nieuwe vrienden. Schrijf je eerder kleine letters? Dan zal je eerder introvert zijn. Je bent gefocust, voorzichtig en eerder verlegen. Je zal veel aandacht besteden aan details en je hebt tijd nodig voor je je op je gemak voelt bij mensen.

Hoeveel plaats laat je tussen je letters?

Als je veel plaats laat tussen je letters wil dat zeggen dat je moeite hebt om anderen te vertrouwen. Je voelt je soms eenzaam en je vermijdr contact met anderen. Een gemiddelde plaats tussen de letters toont dat je je comfortabel voelt bij anderen. Je hebt genoeg zelfvertrouwen en je bent zelfstandig.

Schrijf je je letters heel dicht bij elkaar? Dan ben je graag heel dicht bij anderen in de buurt. Het is mogelijk dat je moeite hebt om je eigen emoties te verwerken en je hebt anderen nodig om je te helpen.

Schrijf jij schuin?

Letters die helemaal recht staan tonen dat je een logisch en gebalanceerd persoon bent. Je hebt controle over je emoties en alle situaties in je leven Als je letters een beetje naar rechts afhellen sta je open voor nieuwe ervaringen. Je houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen en verandering is belangrijk in je leven.

 Letters die een beetje meer naar links hellen tonen dat je voorzichtig en timide van aard bent. Je staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling en je bent een echte teamplayer.

‘Puntjes op de i’

Het puntje op de i lijkt op een onbelangrijk detail, toch zal je verbaasd zijn over hoeveel het over je prijsgeeft. Als je het puntje hoog zet heb je een goede verbeelding. Je bent een dromer en zit graag met je hoofd in de wolken.

Gebruik je i.p.v. een puntje een streepje? Dan ben jij erg kritisch en observerend. In het werk zet jij alles op alles en je denkt vaak dat je beter kan.

 Als je een cirkeltje of een ander symbooltje gebruikt wil dat zeggen dat je creatief bent. Je bent speels en je gebruikt elke situatie om je persoonlijkheid te laten zien.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…