Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Weekendje weg met het gezin: ontwaak tussen de zebra’s en giraffen in het nieuwe Safari Hotel Beekse Bergen

Lisa Piotti
4 min read

Heeft jouw gezin nood aan een ontspannend weekendje weg? De oplossing ligt misschien wel dichterbij dan je denkt. Net over de Nederlandse grens vind je Safaripark Beekse Bergen. In het nieuwe Safari Hotel ontwaak je met uitzicht op de Afrikaanse savanne, waar je oog in oog staat met giraffen, zebra’s, neushoorns en struisvogels.

De 112 kamers van het Safari Hotel kijken uit op een prachtige savanne vol dieren. Dit nieuwe hotelconcept moet bezoekers de mogelijkheid geven om een nacht of langer te vertoeven in Afrikaanse sferen. De bouwstijl van het hotel is dan ook geïnspireerd op de Dogon: een bevolkingsgroep uit Mali.

De kamers liggen verspreid over zestien grote lodges. Elke kamer is voorzien van de nodig luxe, met een Smart TV, systeemverlichting, klimaatregeling en een ligbad. Bij de Savannes Suites heb je zelfs een privé-sauna. Maar de echte troef van de hotelkamer is het terras met adembenemend uitzicht op de savanne en zijn imposante inwoners. Word rustig wakker met een warme koffie, terwijl de giraffen en zebra’s langs je terras lopen.

Tijdens je verblijf heb je ook onbeperkte toegang tot het Safaripark en Speelland, en kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad van Maji Springs of het Victoria Meer. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of samen met de rangers bij het Basecamp of op de bowlingbaan. Voor lekker eten kun je dan weer terecht in de restaurants in Hogon House.

Het Safaripark

In het Safaripark kom je nóg dichter bij de dieren. Met je eigen wagen rijd je door het landschap waar heel wat dieren los rondlopen. Halverwege de autosafari kun je een tussenstop maken en het park al wandelend verder verkennen. De auto- en wandelsafari zijn een echte must tijdens jouw bezoek aan Beekse Bergen.

Ontdek het Safari Hotel en boek jouw overnachting via beeksebergen.nl.

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…