Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Weetje: dit is waar mannen tijdens de seks écht op letten

Bram
4 min read

Iedere man of vrouw heeft zich tijdens het vrijen wel eens wat minder zeker gevoeld. Je maakt je dan zorgen om een verdwaald haartje, een buikje dat als een trofee voor je chocoladeadoratie zich tentoonstelt of je wanneer één van je borsten opeens veel groter lijkt dan het andere exemplaar. In dergelijke gevallen zul je er dan ook misschien de voorkeur aangeven om het licht in de slaapkamer te doven, of zelfs helemaal uit te doen tijdens de seks. In het bijzonder voor vrouwen zijn dit erg herkenbare situaties in de slaapkamer. Toch is dit nergens voor nodig om hun lief namelijk andere zaken aan zijn hoofd heeft dan hoe zij eruit zien. 

Toon interesse en initiatief

Op het moment dat je tijdens het vrijen erbij ligt als een dode kwal, dan denkt je lief vast dat je niet veel interesse hebt in seks met hem. Of erger nog, dat seks door jou als een soort verplichting wordt gezien. Bij voorkeur laat je je lief dan ook voelen dat hij de meest begeerde en lekkere man ter wereld is. Doe je dit immers niet dan loop je het risico om een volgende keer met een onzekere sekspartner in bed te belanden.

Sensueel bewegen van je lichaam

Je lief zal er enorm van genieten als je je lichaam sensueel beweegt. Dit geldt ook voor de bewegingen die je met je lichaam maakt als hij je op een erg gevoelig plekje weet te raken. Door je op de juiste manier te bewegen, zal de seks voor jullie beide aanzienlijk verbeteren. Niet alleen zal je lief leren waar hij je het beste aan kan raken om je het meeste genot te bezorgen, maar ook zul je er zelf veel meer van genieten omdat de juiste plekjes worden beroerd tijdens de seks.

Maak oogcontact met je lief

Door tijdens de seks een keer diep in de ogen van je lief te kijken, of je ogen echt goed de kost te geven, zal je partner extraopgewonden raken. Op deze manier laat je namelijk blijken dat je bezig bent met hem en met het vrijen op zich. Naar het plafond staren tijdens het vrijen is dan ook zeker niet aan te bevelen omdat je dan verveeld over kunt komen. Ook je eigen lichaam constant in de gaten houden wordt door de meeste mannen niet echt gewaardeerd omdat je dan te zelfbewust overkomt. Door juist naar beneden te kijken tijdens de seks kon je juist weer erg vertwijfeld over en dat komt de vrijpartij evenmin ten goede. 

De taal van je ademhaling

Je manier van ademhalen zegt in de regel een heleboel over hoe je je voelt tijdens de seks. Je lief zal het weinig uitmaken of je adem wel honderd procent fris ruikt of niet. Uiteraard zal een frisse adem voor jullie beide wel aan te bevelen zijn omdat je dan meestal wat zelfverzekerder over weet te komen. Je lief zal echter veel meer bezig zijn met de diepte van je ademhaling. Wanneer je zwaar ademt dan is dat namelijk vaak een teken van seksueel genot. Wanneer een man weet hoe je je voelt, kan hij daar beter op inspelen en de seks nog beter voor je maken.

Je bikinilijn en lingerie

In tegenstelling tot wat veel vrouwen nog altijd denken hoef je je geen zorgen te maken over verwassen ondergoed of als je bikinilijn al een poosje niet geschoren is. Je lief zal tijdens de seks echter wel worden afgeleid door signalen die aangeven of je wel voorbereid was op een intiem momentje. Ook tekenen die erop wijzen dat je evenveel zin hebt in een vrijpartij als hij zal je lief direct op merken. Dure lingerie en een geschoren bikinilijn zijn wel van belang, maar zeker niet doorslaggevend om de seks met je lief tot een succes te maken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…