Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo kom je uit de “friendzone”

Anja
2 min read

Vrouwen kunnen behoorlijk lastige wezens zijn. Je denkt ze een beetje te peilen, rustig te leren kennen, en voor je het weet ben je in de friendzone beland. Als je daar eenmaal in zit, is het moeilijk om eruit te komen. Maar zeker niet onmogelijk.

Geef op tijd duidelijkheid

Wees duidelijk. Vrouwen houden van aandacht, maar het maakt je niet meteen een potentiële lover. Als je geen goede vriend wilt zijn, maar gewoon haar date, laat haar dan duidelijk merken wat je van haar wilt. Een vrouw vindt het zelf ook heel vervelend als blijkt dat ze geen goede vriend van je is, maar een prooi die jij probeert te besluipen. Het is voor jullie allebei het prettigst als je weet wat je kan verwachten.

Bedenk wat je wilt

Ziet zij niks in een relatie? Dan wordt het tijd dat je bedenkt wat je dan wilt doen. Is de vriendschap belangrijk voor je, en kan je je gevoelens opzij zetten? Wees daar dan eerlijk in en laat ook zien dat je het los kan laten. Zo verliest ze geen vertrouwen in jullie vriendschap. Wil je een relatie of anders niets, dan kan je daar ook maar beter helder in zijn. Jullie vriendschap zal anders toch wel door de vervelende spanningen stuklopen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…