Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo weet je of hij Goed is in Bed

Olivier
4 min read

Om te achterhalen of je nieuwe vriendje goed is in bed hoef je alleen maar op een aantal punten te letten tijdens een vrijpartij. Zo kun je snel te weten komen of je seksleven er niet onder zal lijden als je bij hem blijft.

1. Eerst jouw orgasme

Een goede bedpartner zorgt er altijd voor dat je als eerste je hoogtepunt bereikt. En op het ogenblik dat je klaarkomt, is zo fantastisch dat je even kunt vergeten dat je dit werkelijk meemaakt. Na dit eerste orgasme is bovendien de kans erg groot dat hij je zelfs een tweede keer in hemelse sferen weet te brengen. Seks met hem betekent dus echt genieten.

2. Orale seks

Zelfs wanneer je hem nog niet oraal tot een hoogtepunt hebt gebracht, zal hij je toch met zijn mond weten te bevredigen daar beneden. En zelfs als je niet van plan was om hem door middel van orale seks te laten klaarkomen, zal hij met zijn mond toch zijn best blijven doen. Hij geniet er zelfs van om je op deze manier een orgasme te bezorgen. Hij weet niet alleen waar hij je het meeste plezier mee kan doen, maar ook is hij op de hoogte van de fijne kneepjes van het geven van een oraal verwenmomentje. Na het geven of ontvangen van orale seks zal hij je bovendien altijd kussen. Vermenging van jullie lichaamssappen is voor niet iets vies.

 

3. Seksuele fantasieën

Hij zal je niet uitlachen op het ogenblik dat je je seksuele fantasieën aan hem vertelt. Bij hem zul je je helemaal op je gemak voelen. Het voelt bovendien heel vertrouwd om met hem je fantasieën te delen. Je kunt zelfs, zonder dat hij je belachelijk zal maken, de meest vreemde seksuele fantasie opperen. Hij zal altijd serieus naar je blijven luisteren en samen met jou de mogelijkheden onderzoeken om de fantasie werkelijkheid te laten worden. Toch zal hij niet doorgaan op momenten dat je aangeeft dat hij even een pauze in moet lassen of zelfs helemaal moet stoppen met een bepaalde handeling.

4. Alle erogene zones

Niet alleen de erogene zones in je vagina zullen door hem onder handen worden genomen. Hij weet namelijk exact alle andere seksueel gevoelige plekjes te vinden zonder eerst een zoektocht op Google ondernomen te hebben. Bovendien kent hij het belang van deze andere erogene zones. Deze plekjes weet hij als geen andere op een zeer bijzondere manier te beroeren zodat je snel in de juiste stemming komt en het allemaal nog spannender wordt.

5. Geen afkeer van seksspeeltjes

Hij zal zich niet bedreigd voelen door een sekspeeltje, zoals een vibrator. Je vriend is goed in bed als hij beseft dat zijn eigen materiaal niet vergeleken hoeft te worden met één of ander speeltje. Hij weet waar hij toe in staat is en dat seksspeeltjes hem nooit kunnen evenaren. Soms vind hij deze speeltjes zelfs wel handig om je nog beter in de stemming te krijgen.

6. Hij zorgt voor zelfvertrouwen

Een man die goed is in bed zal je nooit een onzeker gevoel geven over je lichaam. Hij zal je immers regelmatig complimentjes geven over je prachtige lichaam. Wanneer jullie samen zijn verander je, in zijn ogen immers, in een ware seksgodin. Voor hem maakt een kilootje meer of minder dan weinig verschil. Bij hem zul je je een echt topmodel voelen dat het heerlijk vindt om bewonderd en begeerd te worden door hem.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…