Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo word je een beest in bed

Anja
5 min read

Niet iedereen is even bedreven in de kunst van het vrijen. Om je een beetje op weg te helpen, of beter gezegd, om je een waar beest in bed te laten zijn, hebben we een aantal tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Door deze adviezen ter harte te nemen is de kans dan ook erg groot dat je van elke vrijpartij een enorm succes weet te maken.

Geen mobieltjes aan

Niets is irritanter dan een smartphone die tijdens het vrijen opeens begint te loeien. Bij voorkeur zet je je telefoon dan ook helemaal uit als je met je lief tussen de lakens wilt duiken. Wanneer dit te veel gevraagd is, kun je er ook voor kiezen om je geluid uit te zetten of inkomende oproepen volledig te negeren. (mits je geen arts bent met nood- of spoeddienst tenminste).

Niet storen

Kinderen, huisdieren en andere huisgenoten kunnen een vrijpartij behoorlijk in de war sturen. Je dient er dan ook altijd voor te zorgen dat je je aandacht volledig kunt richten op je partner. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je kinderen uit logeren te sturen, de deur van je slaapkamer af te sluiten of je hond in de bench te plaatsen. Tevens kun je de deurbel en je telefoon uitschakelen zodat ook mensen van buitenaf je vrijpartij niet kunnen verstoren.

De juiste sfeer creëren

Om in de juiste stemming te komen dien je voor een sfeervolle ambiance te zorgen. Dit kan onder andere door te kiezen voor een gedempte verlichting, een romantisch muziekje op de achtergrond en de aanwezigheid van verschillende lustopwekkende hapjes en drankjes, zoals chocolade en champagne.

Vertel elkaar je seksfantasieën

Je lief vertellen over de dingen die je op seksueel gebied graag eens zou willen doen, kan hem of haar enorm opwinden. Hierbij moet je echter wel rekening houden met de waarden en normen van je lief. Als je partner bijvoorbeeld duidelijk aan heeft gegeven nooit een triootje te willen doen, dan zal het juist averechts werken om daarover te vertellen. Beter ben je in dat geval wat minder concreet en dram vooral niet door als je partner een bepaalde fantasie niet ziet zitten.

Verleg je grenzen

Door je eigen grenzen te verleggen kun je je tussen de lakens ontpoppen tot een waar beest. Om dit te kunnen doen is het essentieel om al je schroom en schaamte opzij te zetten en volledig te gaan voor een heerlijke tijd met je lief. Je dient jezelf over te geven en bovendien te genieten van alle dingen die je aanvankelijk gek leken, maar die je eigenlijk best durft. Vaak zul je merken dat je meer dingen leuk vindt dan je had gedacht.

Geef elkaar de tijd

Dat mannen in de regel sneller klaarkomen dan vrouwen, is algemeen bekend. Om je lief te laten zien dat je een beest in bed kunt zijn dien je dan ook elkaar de tijd te gunnen. Als man kun je proberen om je lief eens voorrang te geven en als vrouw kun je de tijd nemen om echt goed op gang te komen. De man zal nu eenmaal eerder tot een hoogtepunt komen dan een vrouw en dat kun je maar beter accepteren. Bovendien kun je dit gegeven gebruiken om op de juiste manier je lief te stimuleren en van jullie vrijpartij een enorm succes te maken.

Seks is geen match

Het hebben van seks heeft niets te maken met bepaalde kwaliteiten waarover je zou moeten beschikken tussen de lakens. Ook hoeft een beest in bed geen bergen ervaring te hebben. Seks is namelijk geen match tussen een man en een vrouw. Om die reden kun je dan ook rustig alle tijd nemen en je concentreren op je lief. In alles wat je doet kun je op deze manier dan gevoel leggen.

Vergelijken is not done

Je lief vergelijken met een ex is op het gebied van seks zeker not done. Wat je met eerdere sekspartners hebt gedaan dien je dan ook voor jezelf te houden. Het noemen van de naam van een ex tijdens een vrijpartij is dan ook absoluut uit den boze. Alleen de naam van je partner mag liefdevol en lovend over je lippen komen.

Geef je bloot

Een heleboel mensen, en in het bijzonder veel vrouwen, vinden het doodeng om zich bloot te geven tijdens een vrijpartij. Ze maken zich zorgen over hun uiterlijk en over wat hun sekspartner daarvan zal vinden. De meeste mannen echter willen tussen de lakens maar één ding: seks met hun lief. De vetrolletjes en andere oneffenheden van een vrouw worden doorgaans niet eens opgemerkt. Zodra haar lichaam schoon en fris is, zal de man alleen maar denken aan de seks die hij wil hebben. Vrouwen hoeven zich dan ook zeker niet te verstoppen onder de lakens of in de donkere slaapkamer. Als je een beest in bed wilt zijn, en er tevens van één wilt genieten, dan dien je jezelf bloot te geven en je sexy te voelen. Voor veel mannen betekent dit laatste echter ook dat zij, voordat ze met de vrijpartij van start gaan, hun sokken uitdoen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…