Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Aha: zo zorg je ervoor dat de vloeistoffen in je bagage niet lekken

Lore
2 min read

Krijg jij ook altijd stress wanneer je flesjes shampoo, douchegel, zonnecrème etc. in je bagage stopt? Als ze maar niet lekken… Gelukkig zijn er verschillende manieren om je ervan te verzekeren dat de flessen niet kunnen lekken. Ontdek ze hieronder!

Huishoudfolie onder de dop

Gebruik tijdens het inpakken bijvoorbeeld wat huishoudfolie om ervoor te zorgen dat de flessen niet kunnen lekken. Gewoon wat folie over de opening en daarna de dop er terug over. Zelfs als de dop toch nog loskomt, zal de schade met dit trucje nooit zo groot zijn als zonder!

Stop je flessen in plastieken zakjes

Er toch nog niet helemaal gerust op? Dan kan je je flessen natuurlijk nog steeds in afsluitbare plastieken zakjes stoppen. Zowel in de winkel als online vind je die zakjes in heel wat verschillende formaten. Kortom, van de kleinste tot grootste fles: lekken zullen ze niet!

Gebruik reisflesjes

Komt jouw favoriete shampoo of douchegel alleen maar in grote verpakkingen? Die nemen natuurlijk veel ruimte én gewicht in en stel je voor dat ze dan ook nog eens lekken… Schaf je daarom wat reisflesjes en/of -potjes aan en vul die met je favoriete producten. Ook voor die flesjes en potjes gelden bovendien bovenstaande tips.

Fijne reis gewenst!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…