Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 5 tips zorgen ervoor dat jij een onweerstaanbare kusser wordt!

Anja
2 min read

Je ziet een mooie vrouw of man in het café of op een feestje en kan niet wachten om diegene te kussen. Hoe pak je dit aan? Met deze 5 zoentips word je een echte pro op dit gebied en hangt iedereen letterlijk aan je lippen!

1. Timing

Alles draait om timing. Probeer het niet te overhaasten. Niets is erger dan afgewezen worden. Probeer eerst een tijdje intiem te dansen totdat je zeker weet dat jullie er klaar voor zijn!

2. Niet meteen met de tong erin

Probeer niet meteen je tong te gebruiken. Dit kan intimiderend werken. Tast eerst een beetje af. Lik zachtjes over zijn of haar lippen en wacht tot de mond wat wijder open gaat.

Lees ook: Hoe moet ik Kussen of Tongzoenen?

3. Let op de ademhaling

Ademt hij of zij snel en vol opwinding? Of ademt hij of zij rustig in en uit? De ademhaling geeft de intensiteit weer waarmee iemand gezoend wil worden. Sla hier je slag uit en ga mee met het tempo.

4. Wanneer moet je stoppen?

Aanvoelen wanneer je moet stoppen maakt het verschil. Een zoen die te lang doorgaat heeft juist een negatief effect op jullie samenzijn. Stop voordat het te eentonig wordt en laat de ander verlangen naar meer!

Neem al deze tips mee in je volgende kusavontuur,  ga experimenteren, maar onthoud dat zoenen een kunst is en geen wetenschap.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…