Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die iedereen doet als het mooi weer is

Anja
2 min read

Het mooi weer komt eraan. We krijgen te maken met hoge temperaturen en daar wordt iedereen meteen blij van. Het leven is toch een pak leuker, vrolijker en aangenamer als het mooi weer is? Dit zijn dingen die iedereen doet bij mooi, zomers weer:

1. Vertellen dat het mooi weer zal worden

Het wordt mooi weer en dat zal iedereen geweten hebben. Je belt naar je zus, je post een berichtje op Facebook, je vertelt het tegen je collega’s en vriendinnen: het wordt écht mooi weer! Zalig genieten, toch?

2. Barbecueën

Wie houdt er nu niet van een gezellige barbecue? Je koopt wat vlees, groentjes, aardappelen en je bent klaar. Mooi weer, een lekker stukje vlees en een lekker glaasje wijn, wat heb je nog meer nodig?

3. Luieren en zonnen

Als de zon schijnt, moet je ervan genieten. Je gaat met enkele vrienden naar het park of je ligt in je eigen tuin. Het voelt heerlijk: die warme zonnestralen op je huid. Zo kun je helemaal ontspannen. Zorg er wel voor dat je je huid goed beschermt tegen de zon!

4. Terrasjes

Genieten van de zonnestralen op een terras met vrienden en vriendinnen, een glaasje wijn en een hapje. Iedereen geniet wel van een gezellig terrasje als het mooi weer is.

5. Klagen dat het te warm is

We hebben er allemaal zo lang op gewacht en dan is het eindelijk zo ver: zalig warm weer. Voor sommigen namelijk net iets té warm. Je hoort sommige mensen dan ook klagen: “amai het is toch wel erg warm hoor…”

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…