Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Een communie- of lentefeest waar jullie feestvarken van droomt!

Gezond.be
7 min read

Viert jullie feestvarken zijn of haar communie- of lentefeest dit jaar? Wat spannend! Superleuk om dan vanaf nu helemaal toe te leven naar die ene bijzondere dag. Wellicht hebben ze zelf al een idee in welk thema ze deze dag willen vieren. Op zoek naar de mooiste uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en nog veel meer voor het allerleukste feest? Dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Blijf zeker lezen om te weten hoe je een gratis proefdruk kan bestellen ?


Communie en lentefeest kaartjes in de hipste thema’s

Voetbal uitnodigingen, schattige bloemetjes, watermeloenen en aardbeien… Je kan het zo gek niet bedenken. Voor ieder wat wils in deze hippe collectie voor communie- en lentefeest uitnodigingen. Wees verrast door de vele ontwerpen, prachtige afwerkingen of originele details.

Wil je origineel uit de hoek komen? Misschien is je zoon of dochter wel verliefd op zo’n stijlvolle afwerking met hun naam in schitterende goudfolie! Dat stralend effect is echt wel de kers op de taart op die bijzondere uitnodiging. Wanneer gasten dit kaartje in de brievenbus vinden, kunnen ze vast niet meer wachten tot het feest.


Bedank de gasten in stijl

Aan alle mooie liedjes komt een eind, en aan dat geweldige feest helaas ook. Maar laat dat de pret niet bederven en verras de gasten nog met een tof communie of lentefeestbedankje.

Personaliseer leuke kubusdoosjes met communiefoto’s en de naam van het feestvarken en bijpassende snoepzakjes. Je kan ze vullen met heerlijk snoep! Iedereen zal ongetwijfeld genieten van deze leuke herinnering.

Wil je de origineelste bedankjes? Kies dan voor een leuke jojo met de naam van het feestvarken, een toffe bellenblaas, zalige zeeppompjes of mooie zeepjes. Je kan alles personaliseren met mooie stickers of labels in hetzelfde thema als de uitnodigingen. 


Mix and match tot het perfecte communie- of lentefeestassortiment

Je kan alles met elkaar combineren. Kies de favoriete uitnodigingen van jullie zoon of dochter en combineer ze met bedankjes in dezelfde stijl! Droomt jullie zoon van een voetbal feestje? Kies dan alles in dit leuke thema! Personaliseer de uitnodiging met zijn naam, bestel bellenblazen met bijpassende stickers, zeepjes met bijpassende labeltjes en bijpassende tafeldecoratie. Het ideale feest waar hij van droomt!

Wist je dat je ook tafeldecoratie helemaal zelf kan personaliseren? Kies placemats, menukaarten en tafelkaartjes in het thema van het feest. Met de naam van je zoon of dochter erop is de tafeldecoratie compleet. De gasten kunnen vast niet wachten tot ze aan tafel mogen. Cheers!

©Tadaaz

Cadeaus voor de VIP’s van het feest

Er zijn enkele mensen die een belangrijke rol spelen op deze unieke dag. Denk maar aan grootouders! Zij staan dag en nacht klaar om te helpen bij de voorbereiding van deze bijzondere dag. Ook de meter en de peter zijn onmisbaar op een communie of lentefeest. Het perfecte moment dus om hen extra in de bloemetjes te zetten.

Ga voor een gepersonaliseerd cadeau waar ze nog jarenlang plezier aan zullen beleven. Met een toffe foto van feestvarken & meter of peter erop zal dit vast en zeker een mooi plaatsje krijgen in huis. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn, een prachtige geurkaars of een originele pot badzout met een mooie boodschap op het deksel. Niets is teveel om deze bijzondere mensen te verwennen.


Gratis proefdruk van je favoriete kaartje

Met de code GZ22CO kan je tot en met 31/12/22 een gratis gepersonaliseerde proefdruk* bestellen van jullie favoriete communie- of lentefeest uitnodiging op www.tadaaz.be!

*Code GZ22CO geldig op alle communie- en lentefeestuitnodigingen tot en met 31/12/22. Maximum twee proefdrukken per klant.

Door Gezond.be

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…