Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Een gezonde geest in een gezond lichaam? Etam helpt je dit weekend op weg met 4 workshops (en ze kosten helemaal niks!)

Nona Heremans
3 min read

Nog de hele maand april organiseert Etam samen met tal van influencers de Etam Energy Boosters, oftewel workshops die goed zijn voor je lichaam en/of geest. Iedereen kan meedoen en de sessies zijn volledig gratis. Wat er dit weekend op het programma staat? Je ontdekt het hier!

Ben jij het wandelen ook beu? Dan zorgen de Energy Boosters van Etam – godzijdank! – voor afwisseling. Volg de sportsessies op zaterdag en zondag via Instagram-Live of Zoom. Dit weekend op de planning? Op zaterdag (10 april) train je elke spier in je lichaam met sportcoaches Marie de Burbure en Leen Peeters. De live endurance work-out met Marie kan je volgen via haar Instagram tussen 10u en 10u30. De full body work-out met Leen gaat door tussen 11u en 12u via zoom. Klaar om te zweten?

Helemaal terug zen worden doe je op zondag (11 april). Tussen 11u en 12u kan je de vinyasa yogaworkshop van Alice van Bodhiac volgen via Instagram-live. Ook om 11u kan je de live yoga sessie van Milavictoria volgen. Vergeet je matje niet!

Door deze sessies te volgen geef je je lichaam én geest een flinke boost. Bovendien maak je ook nog eens kans om een sportpakket van Etam te winnen. Want wist je dat de Franse keten niet enkel lingerie en nachtkledij verkoopt? Hieronder een greep uit het – uiterst hippe én comfortabele – aanbod!

  1. Top, € 22,99.
  2. T-shirt, € 25,99.
  3. Short, € 25,99.
  4. Short, € 29,99.
  5. Sportbeha, € 35,99.
  6. Legging, € 35,99.
  7. Vest, € 49,99.
  8. Sporttas, € 29,99.

Zin in meer workshops? Dan hebben we goed nieuws, want er staan er deze maand nog op het programma met onder anderen Julie Vermeire en Laurence Bemelmans, oftewel Ascookedbyginger. Meer info vind je op etam.be.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…