Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

EXCLUSIEF Onze collega’s van Newsweek powered by Business AM halen Esther Perel naar ons land (en jij kunt erbij zijn!)

Birte Govarts
3 min read

Na prof. dr. Yuval Harari vorig jaar in de uitverkochte Lotto Arena konden we bij Newsweek powered by Business AM niet blijven stilzitten. Daarom halen we samen met Canvas dit najaar niemand minder dan Esther Perel naar ons land. Kruis maandag 18 oktober alvast aan in je agenda, want op die avond kun je de gerenommeerde Belgische psychotherapeute en auteur live in actie zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. 

Esther Perel wordt wereldwijd erkend als een van de meest invloedrijke figuren op vlak van moderne relaties. De psychotherapeute heeft al meer dan 35 jaar een eigen praktijk in New York en biedt singles, koppels én ondernemingen over de hele wereld haar unieke inzichten aan. 

In haar eerste boek Erotische Intelligentie, dat verscheen in 2014, onderzocht Perel het belang van erotiek in relaties én bood ze oplossingen voor problemen waar veel koppels tegenaan lopen. Perels tweede boek Liefde In Verhouding verscheen in 2018 en ging over ontrouw en affaires. Die hoeven volgens de therapeute niet het einde van een relatie te betekenen. Integendeel: Perel beweert dat ze ons net veel kunnen leren over onszelf en onze relaties. 

Perels gevierde TED Talks vergaarden al meer dan 30 miljoen weergaven en haar boeken werden ondertussen in bijna 30 talen vertaald. Daarnaast presenteert ze de award-winnende podcast Where Should We Begin? én focust ze in haar andere podcast How’s work? op de dynamiek van relaties op de werkvloer. En dankzij Newsweek en Canvas kun je de revolutionaire therapeute op maandag 18 oktober vanop de eerste rij in actie zien!  

Wat kun je verwachten? 

Tijdens haar presentatie en Q&A gaat Perel samen met het publiek dieper in op de relaties van de mens. Daarbij focust ze zich op de mens als individu en hoe hij naar zichzelf kijkt vanuit drie verschillende invalshoeken: 

  1. Hoe is mijn relatie met vrienden, familie en kennissen
  2. Hoe is mijn relatie met collega’s of andere professionele contacten
  3. Hoe is mijn relatie met de maatschappij in haar geheel

Meer info 

De ticketverkoop gaat van start op donderdag 20 mei om 12u op www.detoekomstvan.be.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…