Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Frisse lucht zonder vervelende insecten in huis

Fien De Bruycker
3 min read

Geschreven met input van Creon Ramen

Als het buiten weer warmer wordt en de dagen meer zonne-uren tellen, dan is het aangenaam toeven in uw huis en tuin. U houdt van frisse lucht en zou het liefst alle ramen en deuren openzetten om de frisse buitenlucht in uw huis toe te laten. Als u veel tijd doorbrengt in uw tuin, laat u het liefst de terrasdeuren open, zodat u ongestoord naar binnen of naar buiten kunt gaan. Helaas geeft u insecten en ander ongedierte dan de mogelijkheid uw woning binnen te komen. U bent op zoek naar een goede insecten werende oplossing, liefst voor langere tijd. Een solide en duurzaam gebouwd vliegenraam kan dit voor u zijn.

Kies voor een duurzaam vliegenraam

Via diverse winkels kunt u vliegenramen bestellen, in verschillende maten. U moet ze vaak zelf op maat maken en de kwaliteit is meestal zodanig dat u hoogstens een paar jaar gebruik van ze kunt maken. Vaak zijn ze ook alleen leverbaar in standaardmaten. Als u een woning heeft waarbij deze standaard oplossingen net niet goed passen, geeft u vliegen, muggen en wespen nog steeds toegang tot uw binnenverblijf. U kunt ze ook heel eenvoudig online bestellen. Er zijn vliegenramen in diverse vormen en maten. Een hoge kwaliteit vliegenraam is gemaakt om vele jaren mee te gaan. Door de solide constructie en het nette uiterlijk is een vliegenraam een uitstekende oplossing, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Heeft u ramen en deuren die afwijken van de standaardmaten, dan is dit geen probleem. Het leveren van exact maatwerk kan ook heel eenvoudig online.

Veel keuze in vliegenramen

U kunt naast vliegenramen ook kiezen voor vliegendeuren. Een vliegendeur bevestigt u aan de muur of in het deurkozijn. Hij is bestand tegen wind en zal vele jaren meegaan. De plissé stof is sterk en als u uw vliegendeur niet nodig heeft, klapt u hem eenvoudig dicht. Voor uw ramen heeft u de keuze uit plissé vliegenramen, inzetvliegenramen en rolvliegenramen. Bij een rolvliegenraam beweegt u de insecten werende stof van boven naar beneden, net als bij een rolgordijn. Bij een plissé vliegenraam rolt de stof niet op, maar is het gevouwen. Bij deze insecten werende ramen beweegt u de stof zijwaarts. Een inzetvliegenraam heeft een vaste constructie. U klemt hem met een handig en sterk veersysteem in uw raamkozijn. Inzetvliegenramen en klemvliegenramen bergt u in de herfst en winter eenvoudig en ruimtebesparend op, om ze tevoorschijn te halen als de lente weer in het land is.

Uw vliegenraam op maat laten maken 

Een goed passend vliegenraam vraagt om maatwerk. Om echt passend maatwerk te kunnen leveren, is het wel nodig dat u de exacte maten van uw ramen, kozijnen en deuren weet. Zorg dat u exact weet wat u moet meten en volg de aangegeven meetinstructies. Als u de leverancier de exacte maten doorgeeft die ze nodig hebben, dan krijgt u maatwerk waar u nog vele jaren profijt van heeft. Zo komt u zonder insecten in huis de zomer en winter door.

Door Fien De Bruycker

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…