Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Is meer sporten jouw goede voornemen? 6 inspirerende fitnessaccounts op Instagram

Gezond.be
3 min read

Door inspirerende fitnessaccounts te volgen op Instagram, zul je automatisch een stuk meer motivatie krijgen om te gaan sporten. Wij zetten onze zes favorieten voor jou op een rij!

  1. @KAYLA_ITSINES

Op het Instagram account van Kayla kom je alles tegen wat met fitness te maken heeft, van krachttraining tot cardio en buikspieren. Ook laat ze regelmatig voor- en nafoto’s zien van mensen die haar routine volgden. Zo zul jij dus extra gemotiveerd raken om te beginnen.

  1. @AMANDABISK

Amanda is een Australische yoga- en pilatesinstructeur. Haar Instagram staat helemaal in het teken van stretchen, gezondheid en het trainen van je lichaam. Je zult zeker een motivatieboost krijgen na het zien van alle yoga-poses en workouts op haar account!

  1. @NOCHTLII

Deze fitnessliefhebber staat bekend als dé fitgirl van Nederland en neemt je op haar Instagram onder andere mee in al haar work-outs en geweldige sportoutfits. Ook body positivity komt vaak aan bod op dit account. 

  1. @JENSELTER

Wil je aan je billen werken? Dan is dit hét Instagramaccount om te volgen! Jen woont in New York en leert je de kunst van het trainen van je bilspieren. Extra voordeel: Jens schattige hondje komt ook vaak in beeld.

  1. @ANNAVICTORIA

Het Instagramaccount van Anna staat bomvol motiverende quotes en heerlijk gezonde maaltijden om jou voldoende motivatie te geven. Ook heeft Anna een eigen trainingsgids.

  1. @SARINA.FIT

Nog een Nederlandse fitnessliefhebber voor in het rijtje is Sarina. Op haar Instagram account @sarina.fit vind je verschillende unieke work-outs en genoeg foto’s om motivatie te krijgen voor je eigen routine.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…