Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Koppels die een uitstap naar IKEA overleven, overleven ALLES!

Anja
2 min read

In ieders leven is er een periode waarin je bijna net zo vaak naar IKEA gaat als naar de supermarkt. Meestal is dat wanneer je als student op het punt staat op kot te gaan, omdat je inkomen in deze levensfase minimaal is. In de periode daarna, wanneer je bijvoorbeeld gaat samenwonen, beslissen veel koppels om bepaalde inkopen te doen in de IKEA. Natuurlijk  zal niet iedereen zich hierin herkennen, maar velen van ons toch wel. En ben je nog steeds met die persoon of is jullie relatie gesneuveld?

Gezellig uitje?

Gezellig samen naar de IKEA was het idee. Met plannen om samen te gaan wonen is IKEA een winkel waar je voor niet te veel geld leuke spullen kunt kopen. Niet te duur, zodat je het niet meteen voor een leven lang koopt. Dat ‘gezellig samen naar de IKEA' valt vaak tegen. In Amerika gaan er zelfs mensen voor naar een psycholoog. Waarom? Omdat ze ruziënd thuis zijn gekomen na een bezoekje aan deze meubelwinkel.

Discussies

Er ontstaan tijdens een bezoek aan de IKEA vaak hevige discussies over fundamentele vraagstukken over het huishouden. Koppels die de stap willen zetten om samen te wonen gaan vaak eerst een kijkje nemen bij IKEA omdat deze winkel zo goedkoop is. Daar ontstaan al snel discussies over wie de was gaat doen en wie de WC gaat schoonmaken. Maar ook wie er gaat koken of voor de kinderen zal zorgen.

Sta dus goed stil bij een bezoekje aan deze meubelgigant, als jullie zonder ruzie de deur uit lopen is dit een hele prestatie.

 

Deze herkenbare dingen doet iedere vrouw in de IKEA! Jij ook?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…