Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Betrapt: deze 9 herkenbare dingen doet iedere vrouw in de IKEA

Anja
2 min read

Ga je naar de IKEA? Wedden dat je deze 9 herkenbare dingen gaat doen…

1: houten potloodjes stelen. Is toch handig voor in huis? En ze zijn nog gratis ook! En misschien is een meetlintje ook wel gemakkelijk om mee te nemen?

2: je voorstellen hoe geweldig het zou zijn om in IKEA verstoppertje te spelen, het liefst na sluitingstijd. Misschien kun je jezelf een keer in laten sluiten met je vriendinnen?

3: fantaseren wat jij zou kopen als je al het geld van de wereld zou hebben. Door die prachtig ingerichte slaapkamers, woonkamers, keukens en badkamers krijg je veel inspiratie. Helaas heb je geen geld.

4: dingen kopen die je absoluut niet nodig hebt. Een nep plant? Leuk voor in de slaapkamer. Een geurkaars? Altijd goed. Een kussen? Past vast nog wel ergens op je overvolle bed. Meenemen!

5: veel te lang blijven. Je ging alleen een nieuwe kledingkast kopen en je weet precies waar die kast te vinden is in de IKEA, maar toch slenter je uren rond en kom je aan het eind van de rit met een overvolle kar vol andere spullen (zonder de kast…) de winkel uit.

6: je ergeren aan alles en iedereen. Iedereen loopt zo langzaam, mensen blokkeren het pad en waarom nemen mensen eigenlijk hun kinderen mee naar IKEA? Je ergert je aan alles en iedereen en vraagt je vooral af waarom al die mensen vandaag ook naar de IKEA moesten gaan.

7: ruzie maken met je vriend. Hij vindt het kussen met de strepen mooier, maar jij had al helemaal bedacht dat je het kussen met het ruitmotief op je bank wilde leggen. Uiteindelijk krijg je toch wel je zin, maar daar moet je wel even voor discussiëren.

8: iedereen aanrijden met je veel te grote kar of mensen per ongeluk aanstoten met je overvolle IKEA tas. Sorry, het sturen van de kar blijft lastig en die paden zijn ook zo smal…

9: schrikken bij de kassa. Je hebt alleen een kast, vier geurkaarsen en vijf nep planten en dan ben je toch zo veel geld kwijt? Eigenlijk is niets echt duur, maar alles bij elkaar kan de rekening toch flink oplopen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…