Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met je vriend of vriendin op vakantie? Dan gebeuren deze dingen sowieso!

Olivier
3 min read

Wanneer je een relatie hebt is er niks leuker als met je vriend of vriendin op vakantie te gaan. Lekker een weekje aan het strand liggen, of avontuurlijk backpacken, heerlijk! Het gaat echter niet altijd over rozen… Soms kunnen er kleine irritaties ontstaan of jullie komen er bijvoorbeeld achter dat jullie beiden een compleet ander beeld bij ‘vakantie’ hebben. Hieronder 8 dingen die sowieso gebeuren wanneer je met je vriend of vriendin op vakantie gaat!

Eén van jullie is de leider, de ander volgt

Bewust of onbewust neemt één van jullie de leiding. Zij of hij is degene die alles regelt en problemen oplost. Soms is het degene die over de juiste kwaliteiten beschikt, maar het kan ook voorkomen dat jij de leider bent terwijl je liever had dat je vriend of vriendin wat meer het voortouw zou nemen… Lastig!

Seks!

Seks op vakantie is altijd lekkerder dan thuis. Jullie hebben beiden geen zorgen en daarnaast bieden de meeste hotelkamers een groot comfortabel bed!

Jullie weten eindelijk hoe het is om 24/7 bij elkaar te zijn

Waar jullie normaal in het dagelijks leven vrienden, hobby’s en andere dingen hebben, zijn jullie op vakantie alleen met zijn tweetjes. Dit kan heel fijn en romantisch zijn, maar soms ook lastig. Als de één geen zin heeft, blijf je in je uppie over!

Je wilt overal met elkaar op de foto

Je wilt het liefst overal waar jullie gaan romantisch met je vriend op de foto. De eerste dagen gaat hij hier nog mee akkoord. Daarna wilt hij er niks meer van weten…

Jullie missen geen enkele zonsondergang

De zonsondergang is het toppunt van romantiek. Jullie zorgen er dan ook voor dat die niet gemist wordt. Elke avond lekker de zon wegkijken met zijn tweetjes.

Jullie krijgen ruzie

Wanneer je zo lang met zijn tweeën bent, kun je je klok erop gelijk zetten dat er een keer ruzie ontstaat. Het hoeft geen heftige ruzie te zijn, vaak gaat het over een dom onderwerp, maar geloof ons: het gebeurd!

Hij levert commentaar op jouw beautyrituelen

Jij wilt er nu eenmaal, elke keer wanneer je de deur uitgaat, goed uit zien. Als dit betekent dat je drie keer per dag moet douchen, dan is dat maar zo. Hier denkt hij anders over… Hij vindt het vervelend om elke keer op je te moeten wachten. Tja, wat doe je eraan?

Jullie worden goed dronken samen

Op vakantie wordt gedronken! Je kunt er vanuit gaan dat jullie minstens één keer samen dronken worden. De volgende ochtend is dan wel een hel, het was het dubbel en dwars waard!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…