Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de 3 populairste reisbestemmingen

Anja
2 min read

De wereld is groot en zit vol prachtige bezienswaardigheden. Steeds meer bestemmingen die voorheen onbereikbaar leken, worden toegankelijker door nieuwe vliegroutes, goedkopere tickets en betere infrastructuur. Andere plekken lijken verder weg dan ooit door onrust of oorlog. Wij hebben de 3 populairste reisbestemmingen voor 2018 voor jullie op een rijtje gezet!

Sicilië

Klassieke oudheid, heerlijk eten en drinken, schitterende stranden,…  Dat zijn enkele goede redenen om in 2016 Sicilië eens te bezoeken. Het is een groot Italiaans eiland onderin de laars. En het heeft alles wat Italië te bieden heeft, maar dan zónder hordes toeristen. Hierdoor kun je er goed betaalbaar verblijven. Citytrip of honeymoon: Sicilië is zeker geschikt.

Myanmar

Ken je Myanmar niet? Birma? Welke naam je ook voor dit land gebruikt, het ligt ten westen van Thailand en ten oosten van Bangladesh. Een bijzondere ervaring voor reizigers die ‘Zuidoost-Azië’ nu wel gezien hebben of je wilt gewoon voor een eerste keer kennismaken met de regio. Doordat Myanmar eigenlijk nog maar net openstaat voor toeristen, is het land nog puur en onaangetast.

Letland

Je zult je misschien afvragen wat je in Letland te zoeken hebt, maar Letland, net als Litouwen en Estland is onderdeel van de Baltische Staten, en is helemaal hip. Een stedentrip naar Riga is het perfecte en betaalbare alternatief voor Scandinavische steden, en de natuur van Letland laat zich het best omschrijven als een mengelmoes van ongerepte natuur en oude kasteeltjes. Die laatste doen uiteraard perfect dienst als verblijf.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…