Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tien redenen waarom gin-tonic liefhebbers de beste ooit zijn

Anja
3 min read

Een échte liefhebber is zeldzaam. Gin-tonic liefhebbers zijn erg plezante uitgaanspartners – loyaal, rustig, volwassen en verstandig. Een onmisbare factor.

1. Je hebt stijl

Een mooie outfit, sfeervolle bar en een bijpassend drankje. Het hele pakket. Een biertje past daar niet bij.

2. Je weet het leven te waarderen

Een gin-tonic fan geeft genoeg tijd om rustig over alles na te denken. Met de perfecte gin-tonic ben jij meteen tevreden.

3. Drinken betekent voor jou niet ‘zo snel mogelijk alles naar binnen gieten’

Je geniet met rustige nippen van je gin-tonic. Hierdoor hoef je niet constant naar de bar te lopen voor een nieuw drankje.

4. Je krijgt minder katers

Als je alles door elkaar drinkt, krijg je sowieso een kater. Als fervent gin-tonic liefhebber, heb je daar geen last van.

5. Je hebt altijd sterkedrank in huis

Je geniet van je drank en doet er zuinig mee. Een fles gin kun je weer dichtschroeven, dus hoeft niet direct alles op. Een gezonde voorraad is een fijn voordeel.

6. Je bent uitermate goed op de hoogte van de drankkaart van de clubs en bars in jouw omgeving

Als liefhebber weet je precies waar je moet zijn voor de allerlekkerste gin-tonic. Je bent de leidende factor in de vriendengroep en weet altijd de mooiste gelegenheden uit te zoeken.

7. Je wordt niet vervelend

Rustig genieten van je drankje, dat is jouw credo. Dronken worden is totaal niet belangrijk, de smaak van je drankje wel. Jij blijft dus leuk om mee uit te gaan, tot diep in de nacht!

8. Je bent loyaal

Je bent iemand die zich bindt aan één ding. Je springt niet van het een naar het ander, nee jij houdt het bij gin-tonic. Vaak ook nog van dezelfde merken. Die loyaliteit siert je.

9. Je hebt smaak

Laten we eerlijk zijn; als je gin-tonic drinkt heb je verstand. Hoe kun je dat nou niet lekker vinden?

10. Je respecteert anderen

Als gin-tonic liefhebber, respecteer je de keuze van je gezelschap als je uitgaat. Een échte gin-tonic liefhebber is zeldzaam, dus ben jij de enige gin-tonic drinker in een oase van wijn, bier, shotjes en mierzoete drank. Ieder zijn eigen ding. Als jij je gin-tonic maar rustig kunt drinken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…