Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vacature: MediaNation zoekt een Account manager

Gezond.be
4 min read

In dit sterk groeiende medialandschap willen we ons commercieel team versterken met een gepassioneerde Account manager. Ben je ambitieus en gebeten door sales & marketing in al zijn vormen? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

Jouw wekelijkse agenda:

 • Jouw focus ligt op mediacampagnes voor newsmonkey, Gezond en Goodbye, zowel on- als offline.
 • Als Account manager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van relaties met key-klanten en hun agentschap. 
 • Je bouwt mee aan de groei van onze klantenportefeuille en je sluit deals die zowel aan de klant als aan onszelf voldoening geven.
 • Je ziet overal opportuniteiten om creatieve campagnes op onze kanalen (potentiële) klanten voor te stellen.  
 • Je kan moeiteloos projecten van verschillende klanten tegelijk opvolgen.

Als Account Manager werk je nauw samen met de Campaign en Ad Operations managers, maar ook met het Marketing team om gerichte acties voor bestaande klanten en prospecten te voeren.

Je profiel:

Ben je een netwerker in hart en nieren, niet vies van targets, in staat om op strategisch niveau te denken en beschik je bovendien over een uitgebreide markt- en productkennis? Dan is deze job gegarandeerd iets voor jou!

 • De ideale kandidaat heeft een passie voor media.
 • Je gaat proactief te werk en bent niet bang om te telefoneren en te netwerken
 • Je bent op de hoogte van de laatste nieuwe trends in de wereld van online marketing en media
 • Je kan zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband
 • Je spreekt Nederlands, maar kennis van het Frans is ook mooi meegenomen
 • Dankzij je onderhandelingstalent, overtuigingskracht en gedrevenheid maak je elke dag het verschil.

Wat kunnen wij je bieden?

 • Je komt terecht in een sterk groeiend mediabedrijf, MediaNation. Het heeft onder andere de websites newsmonkey.be, businessam.be, gezond.be en goodbye.be, en de magazines Newsweek powered by Business AM, Gezond en Goodbye in haar portefeuille.
 • We hebben kantoren in Gent en Berchem die dienen als je uitvalsbasis.
 • Een dynamische werkomgeving met tal van mogelijkheden
 • Een aantrekkelijk salaris en dito extralegale voordelen

Overtuigd?

Bezorg ons dan jouw cv en overtuigende motivatiebrief op vacature@medianation.be. Good luck!

De merken:

Newsmonkey is dé nieuwswebsite voor generation Y. Lezers vinden hier alle laatste weetjes over binnen- en buitenlands nieuws, politiek, technologie, entertainment en geld. Dankzij onze gespecialiseerde journalisten houden we de millennials op de hoogte van al wat er speelt in hun leefwereld.

GEZOND ‘Zet je lichaam en geest op één’
GEZOND
brengt online elke dag actuele, populaire gezondheidscontent in combinatie met video’s en podcasts. GEZOND wil de referentie zijn op het gebied van preventieve geneeskunde. Het kloppend hart van GEZOND zijn de gezondheidsexperts en -journalisten. GEZOND is dé partner om je lichamelijke en mentale gezondheid in topconditie te houden. De onderwerpen zijn dusdanig universeel dat de lezers in alle lagen van de maatschappij terug te vinden zijn. Kortom kent Gezond.be een groot lezerspotentieel. Viermaal per jaar brengt GEZOND een glossy printmagazine uit. De lezers krijgen een hele brok aan informatie die onmiddellijk in hun leven toepasbaar is. 

Goodbye is een on- en offline reismagazine. Met onze reportages – een mix van scherpe teksten, prachtige foto’s en een stijlvol grafisch design – doen we onze lezers niet alleen wegdromen naar verre oorden, maar bieden we hen ook minstens even boeiende alternatieven in eigen land en streek.

Door Gezond.be

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…