Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de loop- en multisportbuggy’s van CYBEX

Birte Govarts
3 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de AVI-loopbuggy én de ZENO-multisportbuggy van CYBEX.

Goed nieuws voor sportievelingen met jonge kinderen: het Duitse merk CYBEX lanceerde dit voorjaar een gloednieuwe sportcollectie die functionaliteit en design combineert. Of je nu houdt van wandelen, lopen, fietsen of zelfs langlaufen, er is een ideaal model voor elke sportliefhebber.

AVI

De AVI-loopbuggy heeft een ergonomisch en verstelbaar handvat, waardoor je hem met gemak met één hand voor je uit duwt. Het aluminium frame zorgt er bovendien voor dat deze buggy slechts 10,6 kg weegt. Het voorwiel zorgt voor extra stabiliteit en de met lucht gevulde banden en schokdempers op de achterwielen vangen eventuele schokken op en zorgen voor maximaal comfort.

ZENO

De ZENO-buggy is dan weer een 4-in-1-buggy voor de veelzijdige sporter. Je kan ‘m voor vier verschillende sportactiviteiten gebruiken: wandelen, joggen, fietsen en zelfs langlaufen. De buggy beschikt over een handrem om eenvoudig je snelheid aan te pakken en te controleren. De cabine is in hoogte verstelbaar, waardoor je het zwaartepunt van de buggy kan verlagen om hem af te stemmen op de activiteit. De zachte vering achteraan en de gewatteerde en versterkte sportzitting zorgen voor een comfortabele en bovenal veilig rit voor jou en je kleintje. Bovendien is de buggy enorm compact op te plooien, wat hem de ideale compagnon maakt voor op reis.

AVI-loopbuggy (€ 499,95 voor het frame en het seat pack) en ZENO-buggy (€ 749,95) voor het frame en het seat pack) CYBEX
Info: cybex-online.com

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…