Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Verander je mindset rond geld met WOW, Money Talks!

Gezond.be
4 min read

Geschreven met branded content van Wow, Money Talks!

In België is het nog vaak taboe om over geld te praten en zeker bij vrouwen wordt het onderwerp dikwijls doodgezwegen. Nochtans leert praten over je geld je op een andere manier naar je geldzaken te kijken. Daarom brengen Generation WOW en topondernemer Conny Vandendriessche maar liefst 350 ondernemende vrouwen samen voor de allereerste WOW, Money Talks!

Op donderdag 16 maart 2023 kan je in Gent terecht voor een verfrissend event waar sterke keynotes en live testimonials het belang van geld in het professioneel en persoonlijk leven meegeven. Tijdens WOW, Money Talks! kom je te weten wat je nodig hebt om tot een positieve Money Mindset te komen, hoe je jouw bedrijf en je persoonlijk leven financieel sterker kan maken en hoe je jouw persoonlijke houding tegenover geld kan verbeteren. “Generation WOW maakt van geld een hot topic”, zeggen Barbara De Beir en Angelique Foré, de oprichters van Generation WOW. “Wij vinden dat je moet kunnen praten over je financiële plannen alsof je praat over je weekendplannen. Dat maakt vrouwen in business financieel sterker!”

“Vrouwen leven vaak langer dan mannen, maar weten minder van hun financiële situatie”, zegt mede-organisator Conny Vandendriessche. “Het is daarom essentieel om als vrouw financieel sterker te worden, voor je business maar ook voor je persoonlijke leven.” Als succesvolle ondernemer met 25 jaar ervaring en oprichter van House of HR, kent Vandendriessche als geen ander het belang van een sterke financiële situatie, voor je business maar ook voor jezelf. Daarnaast is het haar missie om een positief verschil te maken voor vrouwen in business. Zo investeert ze als co-founder van het 100 procent vrouwelijke investeringsfonds We Are Jane in vrouwelijke ondernemers en gelooft ze meer dan ooit in het belang van een juiste Money Mindset. Daarnaast zorgt ze als investeerder voor diversiteit en verjonging in raad van besturen en steunt ze jonge start-ups.

Straffe vrouwen uit de financiële sector

Naast Conny Vandendriessche nemen nog verschillende andere boeiende vrouwen op woord. Veronique Goossens, hoofdeconoom en chief opinion leader bij Belfius, zal de nodige context geven over de huidige financiële wereld en welke beslissingen de juiste financiële stappen zijn. Charlotte Van Brabander, geldexpert, Money Mindsetcoach en founder van succesvol online platform Slim Sparen toont met haar expertise aan wat het belang is van goede businessmodellen en beleggen. Suzanne van Schaik, een Nederlandse businesscoach voor gevestigde ondernemers en een expert in high-end business modellen, geeft met haar ervaring het belang mee van te investeren in iets waarmee je niet alleen veel winst, maar ook vervulling ervaart.

Wat mag je verwachten?

Met je ticket krijg je toegang tot het WOW, Money Talks-event van 9 uur tot 16 uur. Je ontdek de lifestyle partners van Generation WOW en luistert naar boeiende keynotes, panelgesprekken, interviews en case studies. ’s Ochtends start je de dag met een ontbijt en ’s middags geniet je van een heerlijke lunchbreak met netwerkmoment.

Ben jij benieuwd hoe je jouw houding tegenover geldzaken op een positieve manier kan veranderen? Bestel dan snel je tickets voor de allereerste WOW, Money Talks op donderdag 16 maart bij Meetdistrict in Gent!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…