Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ontmoet onze nieuwe beauty experte Caroline Rigo!

2 min read

Het nieuwe jaar kan voor Gezond.be niet beter beginnen: Caroline Rigo van Cent Pur Cent vervoegt namelijk ons team van experten. Caroline wordt in de schoonheidswereld gezien als een echte pro op vlak van huidverzorging en make-up. Als beauty experte zal ze de Gezond.be-lezers voortaan dan ook voorzien van vele tips & tricks en tutorials. 

Caroline Rigo is niet alleen topvisagiste, ze is ook de trotse oprichtster van Cent Pur Cent. Dat is een minerale gezonde en verzorgende make-uplijn waarvan de producten ondertussen al twee jaar verdeeld worden via de Belgische apotheken. Het verschil tussen de producten van Cent Pur Cent en traditionele make-up? Die laatste bestaat meestal uit talk (waardoor de huid uitgedroogd raakt) en olie (die de poriën blokkeert waardoor de huid niet meer kan ademen). Daardoor kan de huid irriteren en sneller verouderen. 

Caroline Rigo kampte ook zelf jarenlang met een gevoelige huid. De irritatie op haar wangen camoufleerde ze dagelijks met make-up, maar daar ondervond ze al snel nadelen van. In haar zoektocht naar een oplossing ontdekte ze minerale make-up. Ze was zo onder de indruk van en dankbaar voor het resultaat dat ze er meteen haar missie van maakte om het puurste minerale make-upproduct op de wereld te zetten. En of dat haar lukte!

Meer weten of Caroline Rigo of Cent Pur Cent? Bekijk dan zeker eens de site van Cent Pur Cent. Je vindt er meteen ook al een voorsmaakje van de filmpjes die Caroline voor Gezond.be zal maken! 

Caroline Rigo
Door Caroline Rigo
Gezondheid

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…