Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

WIN een OPPO A16-smartphone, gezondheidstracker én draadloze oortjes

Sien Vanneste
4 min read

De dagen worden langer, het weer – langzaamaan – zachter en dat betekent dat we binnenkort weer massaal naar buiten kunnen om te sporten. Wil jij dat doen mét de juiste accessoires? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want wij mogen van OPPO een A16 smartphone, een OPPO Band én Enco Buds wegschenken.

De OPPO A16 smartphone ziet er niet alleen supergoed uit, hij heeft ook nog eens geweldige features. Wat dacht je van een batterij met een extra lange levensduur? Of een scherm dat zelf aanvoelt hoe helder het moet zijn? De smartphone heeft bovendien drie camera’s om ervoor te zorgen dat je de allermooiste foto’s kunt maken. En ook voor de perfecte selfie heb je een 8MP camera. Smile!

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-08-16-om-10.48.56-1643637871.png

Is meer bewegen een van jouw goede voornemens? De OPPO Band kan je daarbij helpen. Deze tracker heeft een real-time hartslagmeter, houdt al je sportprestaties bij én is waterbestendig. Je krijgt bovendien bericht- en oproepmeldingen, zodat je up-to-date blijft. Ook je wekker, weerbericht en muziek heb je vanaf nu altijd bij de hand.

Om het helemaal af te maken, krijg je er ook nog eens Enco Buds bij. Zo kun je ongestoord en zonder onnodige draadjes naar je favoriete muziek luisteren. De oortjes hebben 24 uur batterij. Daarnaast maakt Bluetooth verbinding met beide oren, waardoor je een stabielere audio-ervaring hebt. De oortjes zijn stof- en waterbestendig én hebben slimme aanraakbedieningen.

This image has an empty alt attribute; its file name is Oortjes-1643637757-971x1024.png

Wil je graag kans maken op deze drie fantastische prijzen. Doe dan mee via deze link. Deelnemen kan tot en met vrijdag 18 februari 2022.

Niet gewonnen? Niet getreurd! In de Strava Club van OPPO worden sporters elke dag aangemoedigd én beloond. Word dus snel lid en wie weet hoor je daar wel bij de gelukkigen.

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…