Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo maak je gezond gebruik van de beste kantoormeubelen

Wim Swinnen
5 min read

Geschreven met branded content van VidaXL

Dat een gezonde houding belangrijk is voor een gezond lichaam is geen geheim. Het kan dan ook niet vaak genoeg benadrukt worden dat je op de juiste manier achter jouw bureau wilt zitten. Niet alleen ben je zo productiever, je kunt ook fysieke klachten op de lange termijn vermijden. Dit is allemaal natuurlijk makkelijk gezegd dan gedaan, dus we geven je hier een aantal belangrijke aandachtspunten bij het kopen van de juiste kantoormeubelen. We gaan daarbij ook nog specifiek in op de vraag hoe je deze producten toch zo goedkoop mogelijk kunt scoren.

VidaXL is een betrouwbare plek om die nieuwe kantoorstoel of het bureau te kopen. Je vindt daar niet alleen mooie bureaustoelen, je kunt ook voorzien worden van een goed, persoonlijk advies, zodat je echt weet wat je koopt. Uiteraard word je bij deze populaire online winkel voorzien van de nodige garanties en uitstekende voorwaarden.

Zo zorg je voor de juiste houding bij jouw meubelen

Laten we dan nu stuk voor stuk de belangrijke meubels bespreken die jouw kantoor of werkplek compleet maken. Het is dan fijn om te weten dat je deze meubels eenvoudig zelf instelt en je al voor een redelijke prijs een stabiele constructie koopt.

●  Het begint met de juiste kantoorstoel: Zorg dat je deze kantoorstoel op zo veel mogelijk punten kunt aanpassen. De rugleuning hoeft niet per se verstelbaar te zijn, maar moet op zijn minst goed kunnen mee veren. Daarnaast wil je de armsteunen aanpassen aan jouw lichaamshouding. Natuurlijk moet de stoel ook in hoogte aangepast kunnen worden, zodat je in de perfecte hoek zit.

●  Dan jouw bureau: Een bureau lijkt natuurlijk een stuk eenvoudiger, maar ook deze moet idealiter in de hoogte aangepast kunnen worden. Het kan natuurlijk een tijdelijke oplossing zijn om een paar boeken onder je computer te stapelen, maar investeer zeker in een goed bureau zodat jeop de lange termijn echte maatregelen kunt nemen.Het is daarbij tenslotte belangrijk om te kijken naar het oppervlakte, omdat het invloed heeft op jouw gezondheid als je permanent op een te kleine werkplek zit.

●  Handige accessoires voor een gezonde gezondheid: Sinds het thuiswerken de norm geworden is, zijn er ook steeds meer accessoires op de markt die hierbij ondersteunen. Je kunt daarbij denken aan houders voor je laptop of computer, maar je kunt ook werken en tegelijkertijd bewegen, bijvoorbeeld met een fietsapparaat dat je onder jouw tafel plaatst.

Tenslotte nog een enkel ander aandachtspunt. De verlichting bijvoorbeeld. Het is simpelweg slecht voor je ogen om te lezen in een ruimte die niet goed verlicht is. Zorg dus voor extra sterk licht, vooral als je vaak ook in de avond moet werken. Dit is vooral een kwestie van een eenmalige investering, waar je vervolgens eenvoudig jarenlang profijt van hebt en waarbij je zelfs nog kunt besparen op jouw uitgaven.

Zo bespaar je eenvoudig op de kosten van kantoormeubelen

Het kopen van kantoormeubelen is een investering. Ja, je wilt gezond kunnen werken, maar tegelijkertijd moet de kosten ook binnen de perken blijven. Gelukkig is besparen helemaal niet lastig.

Om te beginnen is het goed om te weten dat de prijzen online in principe een stuk lager liggen dan in fysieke winkels – dit heeft te maken met de lagere kosten op het gebied van huur en personeel.

Verder wil je natuurlijk letten op aanbiedingen. Juist omdat je de aanschaf van dit type product meestal kunt plannen, kan het lonen om te wachten op een goede actie. Vergeet daarbij natuurlijk de uitverkoop niet, die online om de paar maanden plaats vindt en waarbij je bureaus en bureaustoelen uit het vorige seizoen scoort voor een minimale prijs.

Moderne online bedrijven zijn aanwezig op sociale media als Facebook en Instagram. Daar worden aanbiedingen gepost. Verder is het belangrijk – ook zonder promoties en acties – om bij verschillende webshops prijzen te vergelijken. Daar kunnen nog aanzienlijke verschillen tussen zitten! Tenslotte is het verstandig om je aan te melden voor een digitale nieuwsbrief en/of lid te worden van een ledenclub. Dit is gratis, maar levert wel direct voordeel op.

De mooiste meubels bij vidaXL

Kantoormeubelen kopen is een belangrijke investering die je direct goed wilt doen. Met bovenstaande tips koop je direct producten die passen bij jouw werk en houding. Zoals je hebt gelezen hoef je hier echt nooit de hoofdprijs voor te betalen.

vidaXL is een voorbeeld van een uitstekende webwinkel waar je dit type meubels bestelt en gewoon geleverd krijgt op de stoep. Wat deze online shop weet te onderscheiden van anderen is dat je hier een goede klantenservice vindt en profiteert van uitstekende voorwaarden voor het retourneren. Zo zijn alle elementen aanwezig om voor jou direct te zorgen voor de juiste aankoop.

Door Wim Swinnen

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…