Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Geen idee wat te koken vanavond? 5 foodblogs om inspiratie op te doen

Akyna Peeters
18 min read

Na een lange werkdag is het soms een hele opgave om nog een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te toveren. Deze vijf foodies kunnen je alvast op weg helpen!

Mama’s Gezonde Tips 

Katrijn De Decker is mama van twee en heeft een passie voor lekker en gezond eten. Haar doel? Andere mama’s inspireren en motiveren. Op haar blog vind je gezonde gerechten die ook nog eens makkelijk klaar te maken zijn. Genieten staat centraal en zondigen mag. Bovendien is alles kidsproof. Smullen maar! 

Julie’s Lifestyle 

Julie Van den Kerchove is een van de bekendste foodbloggers van ons land. Op haar blog Julie’s Lifestyle deelt ze vegan, keto- en lowcarb-recepten. Daarnaast schreef Van den Kerchove ook al verschillende kookboeken én geeft ze workshops. De komende twee weken kun je hier trouwens drie exemplaren winnen van Julie’s nieuwste boek ‘Low Carb Lekker & Snel’.

Chloé Kookt 

Chloé Lauwers is al van kleins af aan te vinden in de keuken. Op haar blog Chloé Kookt en haar Instagrampagina voorziet ze haar volgers van inspiratie. Van vegetarisch en keto tot koolhydraatrijk en vleesgerechten, er is voor ieder wat wils. In mei brengt Chloé met ‘Chloé Cucina’ haar tweede kookboek uit, en wij hebben goed nieuws, want wij mogen in de volgende editie van ons magazine zes (!) recepten uit het boek met jullie delen.

Een lepeltje lekkers 

Annelies Vermeir maakt simpele gerechten, die ook nog eens gezond zijn. Bovendien kun je op haar blog zélf aangeven hoeveel tijd je in de keuken wilt doorbrengen. Heb je wat meer tijd? Ga dan uitgebreid aan de slag met een heerlijke quiche of smaakvolle soep.

Avocado van de duivel 

Neem ten slotte ook zeker een kijkje op Caroline Dhont’s blog Avocado van de duivel. Een hele resem gerechten passeert de revue. Er zijn er – uiteraard – met avocado, maar Caroline staat garant voor heel erg uiteenlopende recepten. Je zult hier dus zeker iets vinden om je honger mee te stillen.  

Door Akyna Peeters

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…