Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 Manieren om je Gelukkig te voelen deze Winter

Olivier
2 min read

Ben jij een echt zomermens en heb je snel last van een zogeheten ‘winterdepressie’? Dan is de winter voor jou een onprettig seizoen. De temperaturen zijn reeds sterk beginnen te dalen en de zon schijnt minder en minder. In plaats van jezelf binnenshuis op te sluiten voor een winterslaap, kun je ook proberen om van de winter te genieten. Hieronder 6 manieren om je gelukkig te voelen deze winter!

1. Ga wandelen

Woon je dichtbij een bos? Ga dan lekker een middagje wandelen. De bladeren aan de bomen zijn prachtig van kleur en zullen je gegarandeerd een goed humeur bezorgen.

2. Eet lekker veel seizoensgroenten

Een winterdepressie begint bij velen reeds in de herfst. De herfst is bijvoorbeeld het seizoen van de pompoenen! Op internet zijn honderden zo niet duizenden recepten te vinden met deze groente. Van muffins tot soep, je kunt het zo gek niet bedenken. Ook bloemkool, zoete aardappel of spruitjes zijn in grote mate verkrijgbaar in de herfst.

3. Koop een nieuwe outfit

De temperaturen dalen en dit betekent dat het sweaterseizoen is aangebroken. Ga lekker shoppen en trakteer jezelf op een mooie herfstsweater! Heb je de smaak te pakken? Doe er dan ook een leuke muts en sjaal bij!

4. Ga een weekendje weg

De herfst en winter zijn het perfecte seizoen voor een citytrip. Het weer is niet te warm en niet te koud. Ook kun je de kust opzoeken en even lekker uitwaaien aan zee (toch als de zon er ietwat schijnt)! Of bezoek één van de vele mooie kerstmarkten. Denk aan Winterland Hasselt, Magisch Maastricht, …

5. Series kijken

In de herfst regent het ook meer dan in andere seizoenen. Dit is een goed excuus om een marathon van je favoriete serie te kijken. Lekker op de bank met een warm dekentje. Heerlijk!

6. Slaap een uurtje langer

De dagen worden korter en dit is goed nieuws! Ga lekker een uurtje eerder naar bed en haal wat slaap in!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…