Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de trends in geboortekaartjes

Lore
7 min read

Met een kindje op komst moet er veel voorbereid worden. Natuurlijk denk je als toekomstige papa en mama aan de kleertjes, de kinderkamer en de luiers, maar vergeet de geboortekaartjes niet! Wanneer je baby er eenmaal is wil je dit geweldige moment immers delen met je familie en vrienden, maar welke geboortekaartjes zijn tegenwoordig populair? Neem om te beginnen eens een kijkje op Tadaaz.be, daar heb je keuze uit een grote selectie prachtige kaartjes. Er zit zeker iets tussen dat bij jullie past. En als je één van deze trends volgt, weet je zeker dat je goed zit! 

     

Geboortekaartjes met folie

Voor een opvallende look kun je kiezen voor een geboortekaartje met folie. Je kunt zelf kiezen of je de naam van je kindje, de datum, of bijvoorbeeld de motiefjes wil laten glimmen met koperfolie, goudfolie of zilverfolie. Deze geboortekaartjes van Tadaaz.be zien er erg chique uit, en zullen zeker indruk maken op de ontvangers. Er is zelfs mogelijkheid om de naam van je kindje in glanzende foliedruk te laten drukken op het geboortekaartje!

Een eenvoudig kaartje, voor een rustige uitstraling

Een geboortekaartje met veel versieringen kan leuk zijn, en laat ook zien wat een feest de geboorte van je kleine spruit is. Maar na de geboorte zijn de rustmomenten waarop je heerlijk kunt genieten van je uitgebreide gezin vaak net zo belangrijk. Denk aan wanneer je baby lief in je armen ligt te slapen… Om deze heerlijke momenten te vertalen in een kaartje kun je kiezen voor een geboortekaartje met sobere look. Leg de nadruk op de naam, de datum, het geboortegewicht, of eventueel een mooie foto. Als motiefje op je geboortekaartje is een silhouet figuurtje een prima keuze.  

Geboortekaartjes in originele vormen

Een geboorte is een feest, en bij een feest horen vlaggetjes. Daarom biedt Tadaaz.be de mogelijkheid om je kindje voor te stellen aan zijn of haar nieuwe familie met een vlaggenlijn. Er zitten 4 vlaggetjes van karton aan een lijntje. Je hebt plaats voor een leuke tekst, de naam, het gewicht en natuurlijk de geboortedatum. De ontvangers van de vlaggenlijn kunnen deze thuis ophangen, om zo samen met jullie de geboorte te vieren.

Een wolkenkaart is trouwens ook erg schattig. Je kunt de wolkjes, net als alle andere kaartjes van Tadaaz.be, personaliseren. Net als de vlaggenlijn kun je ook deze wolkkaart ophangen door middel van het lintje. Zo zie je maar, een geboortekaartje hoeft tegenwoordig echt niet meer vierkant te zijn. Laat je creativiteit dus de vrije loop gaan en verstuur super originele kaartjes.

Ecologische geboortekaartjes

Als je bewust met de natuur bezig bent, wil je dat natuurlijk ook na de geboorte van je kindje blijven doen. Met ecologische geboortekaartjes ben je al meteen goed bezig! Het papier is niet wit, maar eerder beige, wat voor de ‘goed voor het milieu’-look zorgt. Maar vergis je niet, deze kaartjes zijn echt ongelofelijk hip! 

Geboortechecklist

Oef, de geboortekaartjes kunnen al van de to do-list af! Bang om nog dingen over het hoofd te zien? Gebruik dan zeker de handige geboorte checklist van Tadaaz.be!  

     

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…