Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoera, een baby! 5 originele doopsuikerideetjes

Lore
6 min read

Eindelijk heb je je lieve baby in je armen! Om de komst van jullie nieuwe gezinslid te vieren, wil je mooie doosjes met doopsuiker, die het liefst ook bij het geboortekaartje passen, uitdelen. Al is een doosje doopsuiker al lang niet meer de enige mogelijkheid. In dit artikel zetten we daarom enkele leuke doopsuikerideetjes op een rij.

Mix and match doosjes met verschillende formaten en vormen met hetzelfde motief

Om het geheel wat speelser te maken is het erg leuk om verschillende doosjes te gebruiken. Kies voor één motief, bijvoorbeeld hetzelfde motief als op het geboortekaartje, maar bestel het in verschillende vormen en formaten. Op Tadaaz.be vind je bijvoorbeeld kubusdoosjes, hoge doosjes, blikken doosjes en ook snoepzakjes…. Je hebt genoeg mogelijkheden om uit te kiezen! Als je ook al wat oudere kinderen hebt, kun je ze bijvoorbeeld allemaal één of twee vormen laten kiezen. Zo betrek je het hele gezin bij de voorbereidingen van de geboorte.

Ga de creatieve tour op met blanco doosjes

Met blanco doosjes kan je veel doen. Laat de grote broers en zussen van de baby of andere familieleden de doosjes versieren. Zo creëer je een gezellig knutselmoment met als resultaat gepersonaliseerde doosjes. Je kunt stiften, potloden, verf, stickers en nog veel meer gebruiken. Ook kusjes met lippenstift op de doopsuikerdoosjes plaatsen is erg leuk.

Doopsuikerdoosjes met een foto, een prachtige herinnering!

Je bent natuurlijk super trots op jullie kindje waar jullie maandenlang op hebben gewacht. Dus waarom laat je niet één van je lievelingsfoto’s op de doosjes drukken? Je hebt wellicht toch al foto’s voor het geboortekaartje genomen!

Je kunt kiezen voor kubusdoosjes en doosjes in de vorm van een tipi. Op het doosje komt niet alleen de foto van de kleine spruit, maar bijvoorbeeld ook de naam, of een schattig plaatje van een dier zoals een vosje of een beertje. Op Tadaaz.be zijn er opties genoeg!

Stickers of labels om kleine cadeaus te personaliseren

Als je eens iets anders wil dan doopsuikerdoosjes, kan je kiezen voor leuke stickers of labels die je overal op kan plakken. Voor de kinderen kun je bijvoorbeeld potloodkokertjes versieren met de mooie stickers.

Je kunt de stickers ook gebruiken om bijvoorbeeld blikken doosjes te maken met een kleine attentie  erin, of om een envelop met een mooie foto erin te sluiten. Je kunt de stickers trouwens ook gebruiken om op de envelop met het geboortekaartje of de uitnodiging voor de doop te kleven.

Laat gasten zelf hun doosje vullen

Om de dag op een originele manier af te sluiten kun je een kauwgomballenautomaat vullen met doopsuiker of andere kleine snoepjes. Zo kunnen je gasten zelf hun doosje vullen, hoe leuk is dat?!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…