Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Leuke versiertips die haar zeker zullen aanspreken

Bram
3 min read

Ben je op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie, maar weet je niet goed hoe je vouwen het best kunt versieren? Lees dan in dit artikel de drie beste tips om een vrouw te versieren en je zal versteld staan van het resultaat. 

Tip 1: vraag haar mening

Vrouwen vinden het leuk als er naar ze geluisterd wordt. Vraag je hun mening, dan laat je zien dat je het belangrijk vindt wat zij te zeggen hebben en hier ook in geïnteresseerd bent. Het vragen van een mening van vrouwen werkt overigens niet alleen bij een vrouw individueel, maar ook in een groep. Groepen vriendinnen die je normaliter negeren, krijgen namelijk ook ineens aandacht voor je als je hen vraagt wat ze van iets vinden. Zo kun je bijvoorbeeld vragen wat ze van je shirt vinden, of je een bepaald kapsel aan moet laten meten als je naar de kapper gaat volgende week en wat ze van mannen vinden die voetballen. Zo zijn er wel tientallen vragen te bedenken die je kan stellen aan vrouwen om niet alleen te laten zien dat je geïnteresseerd bent in hun mening, maar om bovendien een leuk gesprek te starten. 

Tip 2: draai de rollen op een leuke en grappige manier om

Vrouwen vinden het meestal interessanter als mannen een bepaalde uitdaging vormen. Je kunt jezelf tot een uitdaging maken voor een vrouw door grappige opmerkingen te maken, die de betreffende vrouw zeker zullen verbazen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de rollen om te draaien. Dit wil zeggen dat je opmerkingen maakt die meestal door vrouwen worden gemaakt, maar nu ineens uit jouw mond komen. Vrouwen zullen eerst verbaasd reageren, vervolgens hoogstwaarschijnlijk lachen en je tenslotte meer als een interessante uitdaging zien.

Opmerkingen die je kunt maken bij het omdraaien van de rollen, zijn de volgende:

  1. ‘Handjes thuis!’
  2. ‘Ik ben niet zo gemakkelijk hoor, dus je moet nog even je best doen.’
  3. ‘Ik denk dat we beter vrienden kunnen blijven.’

Overigens dienen al deze opmerkingen gemaakt te worden met een lach op het gezicht, zodat de vrouw wel weet dat je een grapje maakt. Maak je de opmerkingen serieus of zelfs met een boze gezichtsuitdrukking, dan voelen vrouwen zich afgewezen en zullen ze geen zin meer hebben om met je te praten.

Tip 3: plaag haar een beetje

Je kent het gezegde van vroeger misschien nog wel: meisjes plagen, kusjes vragen. Dit klinkt kinderachtig, maar klopt in feite wel. Door vrouwen op een leuke manier te plagen en wat met ze te flirten op een plagerige manier, merk je al snel dat deze versiertruc erg goed werkt. Vrouwen vinden het namelijk leuk om geplaagd te worden, of ze nu jong of oud zijn. Let wel op dat je niet te ver gaat met je geplaag. Als je merkt dat een vrouw jouw plagen niet leuk vindt (ze draait zich om, ze wordt boos, ze kijkt je verontwaardigd aan, ze lacht niet), is het beter om niet door te gaan met je geplaag. Dit heeft namelijk het verkeerde effect en zal de vrouw alleen maar afschrikken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…