Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Neem nu een abonnement op ons magazine Gezond voor slechts €18 én krijg een GRATIS cadeauset van Korres t.w.v. €45!

Sien Vanneste
2 min read

Sinds vorige week ligt de laatste nieuwe editie van Gezond in de winkelrekken. Ons magazine onderging een serieuze metamorfose, om je nog beter te informeren. En we hebben nog meer goed nieuws, want je kunt nu ook een abonnement nemen op Gezond. Voor slechts €18 krijg je vier nummers thuisgestuurd. Bovendien krijg je er nu gratis een cadeauset van Korres ter waarde van €45 bij. Waar wacht je nog op?

Soorten abonnementen

Gezond-abonnement

Vier keer per jaar krijg je een nummer van Gezond opgestuurd. Je betaalt daarvoor slechts €18 in plaats van €22. Bovendien krijg je er zolang de voorraad strekt een gratis cadeauset van Korres bij ter waarde van €45. De set bevat een White Tea-eau de toilette én bodylotion.

Cadeau-abonnement

Weet je nog niet wat je jouw familieleden en vrienden cadeau gaat doen voor de feestdagen? Met ons cadeau-abonnement krijg je het eerste nummer van Gezond in cadeaupapier bij jou thuis, zodat je het onder de kerstboom kunt leggen. De drie volgende nummers worden bij de ontvanger zelf thuis bezorgd. Nu slechts voor €19,95 én ook hier krijg je een gratis cadeauset van Korres.

Kies hier jouw abonnement!

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…