Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vanaf nu in de winkel: de zomer-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Nona Heremans
4 min read

De achtste editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de dagbladhandel. Wat je allemaal mag verwachten? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op!

1. Coverinterview met Julie Vermeire

De zomer staat – eindelijk! – voor de deur en wij zijn niet de enigen die daar blij om zijn. Julie Vermeire (24) is namelijk niet alleen figuurlijk een zonneschijntje, maar geeft grif toe helemaal op te leven als de zon schijnt. ‘Ga naar buiten, geniet van de zonnestralen en pak die energie’, klinkt het in dit interview. Sun is shining, and so is Julie!

2. Dossier sport

Dit dossier zit boordevol inspiratie, tips en weetjes om fit en gezond de zomer in te gaan. Op zoek naar een nieuwe sport? De redactie testte verschillende verrassende en hippe sporten uit, zoals paaldansen, boulderen en golfen. We geven daarnaast ook nog zes tips mee om blessurevrij te sporten en het dossier afsluiten doen we met een shopping vol stijlvolle sportartikelen.

3. Veilig in de zon

Hoe je je huid en ogen de komende maanden het beste beschermt tegen schadelijke zonnestralen? Wij vroegen het aan kliniekhoofd dermatologie bij UZ Brussel Samira Baharlou en opticien Wim Withofs.

4. De zwarte wolk

Zwanger zijn en een kind krijgen, het zouden de mooiste dagen van je leven moeten zijn. Voor 10 tot 15% van de kersverse ouders is dat echter niet het geval. Zij hebben last van een perinatale depressie. Hoe dat komt en hoe je ermee kunt omgaan legt An-Sofie Van Parys, vroedvrouw, sociaal, psychotherapeut en vertegenwoordiger van het Vlaams Expertise Netwerk Perinatale mentale Gezondheid, uit. Delphine en Dieter delen dan weer hun aangrijpende verhaal over de invloed van een perinatale depressie.

5. Recepten van Chloé Kookt

De zomer op je bord toveren? Dat doe je snel en gemakkelijk met de zeven Italiaanse recepten van Chloé Kookt. Wat dacht je bijvoorbeeld van pollo alla lemone? Of balletjes van aubergine? Wij zijn alvast fan!

Benieuwd naar meer? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde dagbladhandel of supermarkt.

Neem nu een abonnement op Gezond en krijg GRATIS een cadeauset van Korres ter waarde van €45

Wil jij geen enkele editie van Gezond missen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want je kan voortaan ook een abonnement nemen op ons blad. Je betaalt slechts €18 voor vier nummers én krijgt daar nu bovendien GRATIS een cadeauset van Korres* bij met daarin een White Tea-eau de toilette en body milk ter waarde van maar liefst €45!

Meer info op gezond.be/abonneer

(*) Zolang de voorraad strekt.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…