Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vanaf vandaag in de winkel: de lente-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Nona Heremans
3 min read

De zevende editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de dagbladhandel. Wat je allemaal mag verwachten? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op!

1. Coverinterview met Julie Van den Steen

Amper 29 jaar oud is ze, de enthousiaste tv-presentatrice Julie Van den Steen. Begin dit jaar lanceerde de Gentse samen met het Belgische kledingmerk CKS haar eerste collectie ‘Head in the clouds’. Het ideale moment volgens ons om haar – jawel – de kleren van het lijf te vragen over mode en haar fysieke en mentale gezondheid.

2. Dossier Seks & Relaties

Valentijn mag dan wel gepasseerd zijn, liefde en relaties blijven altijd een belangrijk onderdeel van ons leven. In het dossier Seks & Relaties geeft relatietherapeut en seksuoloog Vanessa Muyldermans tien tips om goed met je partner te communiceren. Collega-seksuoloog Ulrike de Taeye vertelt je dan weer meer over het libido en welke factoren hierop een invloed hebben. Hoofdredacteur Birte testte speciaal voor de single-lezers verschillende datingapps uit. Het (grappige) resultaat hiervan ontdek je uitgebreid in dossier Seks & Relaties.

3. Leven zonder diëten

Healthy Habits Celien Rombouts geeft tips en uitleg over hoe je voor eeuwig kunt stoppen met diëten.

4. Zeven gezonde ovenrecepten van Sabrine Zarti

Voedingsdeskundige en personal trainer Sabrine Zarti bewijst met haar nieuwe kookboek 180° Gezond, dat evenwichtig koken niet veel tijd en moeite moet kosten. Wij mogen zeven van haar overheerlijke ovenschotels met jullie delen!

5. Start to moestuin

Je eigen moestuin aanleggen? Met de tien tips van de bekendste moestuinier van ons land, Wim Lybaert, wordt het bijna kinderspel!

Benieuwd naar meer? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde dagbladhandel of supermarkt.

Neem nu een abonnement op Gezond en krijg GRATIS een cadeauset van Korres ter waarde van €45

Wil jij geen enkele editie van Gezond missen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want je kan voortaan ook een abonnement nemen op ons blad. Je betaalt slechts €18 voor vier nummers én krijgt daar nu bovendien GRATIS een cadeauset van Korres* bij met daarin een White Tea-eau de toilette en body milk ter waarde van maar liefst €45!

Meer info op gezond.be/abonneer

(*) Zolang de voorraad strekt.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…