Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vandaag in de winkel: de winter-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Lisa Piotti
3 min read

De tiende editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de dagbladhandel. Wat je allemaal mag verwachten? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op!

1. Coverinterview met Sofie Dumont

Chef. TV-persoonlijkheid. Ondernemer. Vrouw van Wim. Mama van Grace. Baasje van Billy. Sofie Dumont (48) is het allemaal. Hoe ze al haar rollen combineert, welke waardes ze hoog in het vaandel draagt en hoe ze ondertussen ook nog eens zorg draagt voor haar mentale en fysieke gezondheid vertelt ze in dit interview.

2. Dossier gezonde voeding

We weten allemaal hoe belangrijk voeding is voor een evenwichtige en gezonde levensstijl. Maar wat is nu écht gezond als het op voeding aankomt? Voedingsdeskundige Sabrine Zarti brengt voor eens en altijd duidelijkheid over hoe je gezond kunt ontbijten. Diëtiste Sanne Mouha beantwoord dan weer de meest prangende vragen over water. Daarnaast geven we tips over hoe je minder voedsel kunt verspillen. Goed voor het klimaat, het milieu en je portemonnee! Ten slotte geeft voedings- en dieetdeskundige Hella Van Laer advies over hoe je met voedingssupplementen moet omgaan en hoe je ze gebruikt.  

3. Let’s get personal!

Nomige is het eerste Belgische merk dat gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten ontwikkelt die daar rekening mee houden. Dit jaar opende oprichtster Barbara Geusens een instituut in Gent. Dat vonden wij de ideale gelegenheid om met haar te praten over de geschiedenis van het merk, haar visie én om een Nomige-behandeling uit te testen. 

4. Verder na overspel

Misschien een minder fijn onderwerp, maar in werkelijkheid erg alledaags. Kaat Bollen en Lore Eerlings werkten een heldere strategie uit in hun boek Eerste hulp bij ontrouw dat koppels doorheen het eerste jaar na overspel loodst aan de hand van een vierstappenplan.

5. Oven boven!

Een ovenschotel a day keeps the doctor away. Volgens Wim Ballieu tover je met een handvol verse groenten, vis of vlees al een heerlijke ovenschotel op tafel. Konijn met pruimen of chicken pie op z’n Engels? Wij delen zeven lekkere recepten uit zijn nieuwe boek Nog meer ovenschotels?.

Benieuwd naar meer? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde dagbladhandel of supermarkt voor jouw Gezond.

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…