Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nu in de winkel: de zomer-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Nona Heremans
4 min read

De vijfde editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag te koop bij de dagbladhandel. Dit staat je te wachten:

1. Coverinterview met An Lemmens

An Lemmens is al jaren een vaste waarde op TV. Wij hadden het met haar over haar fysieke en mentale gezondheid. Terwijl ze vroeger soms tweemaal per dag naar de frituur ging, geniet An nu van uitgebreid veganistisch koken. Het was pas tijdens de zwangerschap van haar dochter, zes jaar geleden, dat ze bewust gezonder ging leven. An vertelt verder ook dat ze een hekel heeft aan fitnessen. Hoe ze dan wel in topvorm blijft, ontdek je in ons magazine!

2. Blij met mijn lijf

In dit artikel vertellen zeven straffe vrouwen over de weg die zij hebben afgelegd met hun lichaam. Zo is Lennie (22) geboren in het verkeerde lichaam en onderging ze een volledige transitie. Ann-Sophie (32) heeft een maatje meer, maar barst van het zelfvertrouwen en Sharon (28) heeft de ziekte van Berger en moet drie dagen per week naar het ziekenhuis voor nierdialyse. De aangrijpende teksten worden bovendien vergezeld van prachtige foto’s!

3. Gezond zomeren!

Yes, de zomer is ein-de-lijk aangebroken. In dit dossier vertelt dermatoloog Samira Baharlou hoe je jezelf en je kinderen het beste beschermt tegen de zon en ontdek je de meest effectieve zonnecrèmes. Je komt er ook alles te weten over de verschillende insecten die in de zomer gretig in het rond steken en bijten en hoe je ze toch op afstand kunt houden. Onze opticien vertelt verder waarop je moet letten als je een zonnebril koopt en voedingsexperte Hella Van Laer helpt ons dan weer gezond te aperitieven. Santé, op een gezonde zomer!

4. Energie in 1, 2, 3

Voel je je flauw en futloos? Deze 25 tips geven je instant energie! Dat de zon schijnt, wil nog niet zeggen dat ook wij een hele dag kunnen stralen. Zowel experts als Sandra Bekkari, Martine Prenen en Nina Mouton als de Gezond-redactie vertellen hoe zij in no time energie bijtanken. Onze ultieme energietip? Haal ons nieuw magazine in huis, installeer je in de zon (goed ingesmeerd en onder een parasol, uiteraard!) en laat je inspireren door de vele boeiende artikels die je er in terugvindt.

5. 6 recepten van Pascale Naessens

We delen naar goede gewoonte ook heel graag enkele gezonde recepten. En welke gerechten zijn er nu lekkerder én gezonder dan die van Pascale Naessens? In haar nieuwste boek Ketokuur 2 legt ze je graag uit hoe je de eetgewoonte volhoudt en waarom een ketokuur net zo goed is. Daarbij hoort ook een veertiendaags programma, waaruit wij twee dagen met jullie mogen delen. En eerlijk? Voor ons mag zo’n ketokuur van Pascale héél lang blijven duren.

6. Migraine: meer dan hoofdpijn

Ruim 15% van de Belgen heeft regelmatig last van migraine. Eén van deze personen is presentatrice en Start To Run-gezicht Evy Gruyaert. In het boek Kop Op deelt zij haar ervaringen met migraine, neuroloog Koen Paemeleire geeft dan weer wat meer uitleg. Wij gingen in gesprek met beiden en leerden enorm veel bij over de immense impact van de aandoening. Spoiler: ja, het is écht meer dan ‘gewoon hoofdpijn hebben’.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…