Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ubiquinol-Q10 uitgetest: ‘Minder stijfheid, beter spierherstel’

4 min read

Veel sporters zien hun prestaties graag verbeteren. Het belangrijkste daarvoor is uiteraard trainen, trainen en trainen. Maar er zijn ook natuurlijke hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan een algemene gezondheid en betere sportprestaties. Voedingssupplementen met Ubiquinol-Q10 zijn daar een goed voorbeeld van.

Ubiquinol-Q10 uitgetest

Renée (27) bood zich aan om Ubiquinol-Q10 uit te proberen. ‘Ik sport veel en ik was benieuwd naar de werking van Ubiquinol op mijn prestaties en herstel’, vertelt Renée. Ze had zelf een heel goede reden om Ubiquinol-Q10 uit te testen. Ze had zichzelf het doel gesteld om 10 km onder de 50 minuten te lopen. Wil jij weten wat Renée haar ervaring was met Ubiquinol én of ze haar eigen challenge heeft volbracht? Bekijk de volledige video.

Wat is Ubiquinol?

Ubiquinol-Q10 is van nature aanwezig in ons lichaam. Het is de stof die zorgt voor energie in onze cellen. Ubiquinol stamt af van het co-enzym Q10, dat in twee vormen voorkomt: Ubiquinone, de geoxideerde vorm van Q10, en Ubiquinol, de gereduceerde, actieve variant van het co-enzym.

Zoals gezegd, is het van nature aanwezig in ons lichaam, het is dus geen verboden middel. Er zijn ook mensen die een Ubiquinol-tekort hebben. Vooral mensen ouder dan 40 hebben daar kans op, aangezien de hoeveelheid Ubiquinol afneemt met de leeftijd. Maar ook jongere mensen kunnen baat hebben bij een voedingssupplement. Sporters die intensief bezig zijn met hun sport, kunnen ondersteund worden met Ubiquinol. De werking van Ubiquinol-Q10 bij sporters is gericht op betere sportprestaties, maar ook op een beter herstel.

Benieuwd naar wat Ubiquinol voor jou kan betekenen?

Ubiquinol-Q10 kan verkregen worden in capsules in de apotheek of in de natuurvoedingswinkels. Onder andere merken zoals Pharma NordTrenkerNutrisanTherasienceWHC Labs en Pileje bieden voedingssupplementen met Ubiquinol aan. Ga hierbij op zoek naar het teken van het Japanse bedrijf ‘KANEKA’. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het produceren van bio-identiek Ubiquinol. Zo ben je er zeker van dat je geen namaakproduct neemt.

Door

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…