Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom vrouwen met rondingen veel intelligenter zijn

Olivier
2 min read

Veel vrouwen streven het ideaalbeeld na van de slanke vrouw die de wereld aan haar voeten heeft. Je komt ze vaak tegen in allerlei reclame-uitingen en ook op de catwalk zie je niet anders. Toch wordt het tijd je rondingen te omarmen. Zo zouden vrouwen met rondingen niet alleen intelligenter zijn, ook hun kinderen zijn slimmer.

Onderzoek

Dit is geen statement wat zomaar uit de lucht komt vallen. Verschillende onderzoekers komen met deze uitkomst na langdurig en gedegen onderzoek. Zo zijn er tijdens het onderzoek ruim vijftien duizend meisjes en vrouwen onderzocht. Niet alleen vrouwen met rondingen presteerden beter bij de intelligentietests. Ook hun kinderen waren merkbaar intelligenter dan de slanke dames. De uitkomst van het onderzoek was dat de intelligentie steeds hoger komt te liggen naarmate het verschil tussen taille en heupen groter wordt.

Slimmere kinderen

De hogere intelligentie van kinderen van vrouwen met rondingen zou te danken zijn aan de hoeveelheid vet die deze vrouwen hebben in de billen. Het vet op die plek zou namelijk de opslagplaats zijn voor de vorming van de hersenen van de baby.

Meer gezonde vetten in het lichaam

Een verklaring voor de opmerkelijke uitkomst van dit onderzoek is dat vrouwen met rondingen meer omega 3 vetten in hun lichaam hebben. Vooral deze vetten zorgen voor de goede ontwikkeling van je hersenen. Hierbij bleek dat hoe ronder je billen zijn, hoe meer van deze vetten je in je lichaam hebt en hoe intelligenter je bent.

Daarnaast kwam uit het onderzoek naar voren dat vrouwen met rondingen beter tegen chronische ziektes bestand zijn. Dit is te verklaren doordat deze vrouwen een lager cholesterolgehalte bezitten. Hierdoor heb je als vrouw met rondingen minder kans op onder andere diabetes.

Jij weet als vrouw met rondingen dus wel beter als je er opnieuw op gewezen wordt wat af te vallen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…