Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat is de beste plaats om een meisje aan te spreken?

Anja
5 min read

Elke relatie begint met een ontmoeting, waar of wanneer deze ook plaats zal vinden. In een groot aantal gevallen betreft het zelfs een spontane onverwachte ontmoeting. Je zult dan ook maar weinig mannen horen zeggen dat ze naar een aantal goede plaatsen zullen gaan om daar een meisje te kunnen ontmoeten. Vanwege de grote verschillen tussen mannen en vrouwen zou je dan ook kunnen denken dat je snel op de verkeerde plekken terecht zult komen. Meisjes houden wellicht niet van de plaatsen waar jij, als man, juist graag komt.

Uitgaansgelegenheden

De gemiddelde single zal op zoek gaan in een uitgaansgelegenheid naar nieuwe contacten. De kans dat je een leuk meisje tegenkomt in het café op de hoek, in die trendy bar of in die hippe discotheek is dan ook zeker niet uit te sluiten. Dit zijn namelijk ook de locaties waar meisjes hopen een leuk persoon tegen het lijf te lopen. Op die plaatsen zullen veel vrouwen je dan ook alle gelegenheid geven om haar aan te spreken op het ogenblik dat ze je leuk vindt. Dit kan ze bijvoorbeeld doen door naar je te kijken en je te betoveren met een prachtige glimlach. Het is vervolgens aan de man om het initiatief te nemen en haar aan te spreken. Een meisje zal dat nu eenmaal minder snel doen. Ze zal weer reageren op de actie die de man onderneemt.

Er komen dan wel een heleboel meisjes in uitgaansgelegenheden, maar desondanks zijn dit vaak niet de meest ideale ontmoetingsplaatsen voor een leuke date. Je kunt cafés en discotheken dan ook beter zien als een soort oefenterrein. Hier kun je je vaardigheden oefenen en verbeteren op het gebied van het aanspreken en leren kennen van nieuwe dames. Je zelfvertrouwen zal op die manier worden vergroot zodat je later, als je ergens een meisje tegenkomt die je echt erg leuk vindt, haar zonder problemen aan durft te spreken. Het aanspreken zal je na verloop van tijd alsmaar eenvoudiger afgaan. Gewoon een kwestie van veel oefenen dus.

Meisjes aanspreken op andere plaatsen

Behalve in een uitgaansgelegenheid kun je een meisje uiteraard ook elders aanspreken. Hierbij kun je denken aan plaatsen waar je vaak komt, zoals een sportvereniging, je school of werk, maar ook gewoon in de supermarkt, het openbaar vervoer of de bibliotheek. Veel meisjes hebben er bijvoorbeeld geen enkel probleem mee als je hen zomaar aanspreekt, mits je niet saai of opdringerig bent. Een meisje zal zich zelfs vaak gevleid voelen als ze aangesproken wordt door een man of genieten ervan als ze een nieuw persoon hebben ontmoet. Nu je dit weet, kun je dan ook waarschijnlijk maar één conclusie trekken: meisjes vinden het niet vervelend om op een spontane wijze door een man aangesproken te worden.

Een meisje zal dan ook niet speciaal voor het ontmoeten van een man uitgaan. Het gros van de meisjes gaat naar een uitgaansgelegenheid om plezier te hebben. Natuurlijk vinden ze het wel leuk dat ze ook daar leuke mensen kunnen ontmoeten, maar dat is voor velen zeker niet de belangrijkste reden om een avondje te gaan stappen. Socialiseren en ontspannen zijn de voornaamste reden voor meisjes en vrouwen om een bezoek te brengen aan een uitgaansgelegenheid.

Goede plekken om een meisje aan te spreken

Voor een man kan het toch lastig blijven om te achterhalen welke plekken nu werkelijk het meest geschikt zijn om een meisje aan te spreken. Dit moet immers een plek zijn waar zowel mannen als vrouwen van tijd tot tijd komen. Bovendien zal een dergelijke locatie een perfecte gelegenheid moeten kunnen bieden voor een serieuze ontmoeting. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal plaatsen voor je op een rijtje gezet waar je met een gerust hart, en op een ontspannen manier, een meisje aan kunt spreken. Natuurlijk geldt altijd dat je dit niet te opdringerig of op een onbeschofte manier moet doen, maar dat wist je waarschijnlijk al. Goede plaatsen voor een eerste gesprekje zijn dan ook: een supermarkt, een lunchroom, en feestje bij een vriend(in), een bibliotheek of boekwinkel, een tankstation, een sportclub, een winkelcentrum, een markt of een park.

Niet iedereen heeft haast

De beste plekken om een meisje aan te spreken zijn dus eigenlijk de locaties waar een heleboel mensen vrij frequent te vinden zullen zijn. In een groot aantal gevallen denken mensen, vaak onterecht, dat de ander waarschijnlijk haast zal hebben. Toch blijken de meeste mensen wel even de tijd te willen nemen voor een praatje met een onbekende. Langer dan een kwartier hoeft een dergelijk babbeltje immers niet te duren. In die tijd heb je bovendien ruim de tijd om de dame in kwestie te vragen naar haar telefoonnummer. Een volgende ontmoeting is vervolgens kan dan ook een logische tweede stap zijn als je haar echt leuk vindt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…