Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 dingen die elk hondenbaasje stiekem doet

Anja
3 min read

Heb jij een hond waar je zielsveel van houdt? Dan herken jij jezelf vast in deze tien dingen die ieder hondenbaasje stiekem doet…

1. Hond ziek? Je blijf thuis

Je zegt een afspraak af omdat je hond ziek lijkt. Een zieke hond, die laat je toch niet alleen thuis? En je had eigenlijk toch niet zo veel zin in dat feestje…

2. Thuisblijven om gewoon bij je hond te zijn

Je zegt een afspraak af omdat je hond gaat janken als je weg gaat. Ach, dan blijf ik maar een avond thuis. Had toch wel zin om een avond te knuffelen met mijn hond op de bank.

3. Vroeger naar huis vertrekken

Je gaat vroeger naar huis omdat je jouw hond niet graag alleen wil laten. Soms durf je dit eerlijk te zeggen, maar vaak verzin je gewoon een smoesje om eerder weg te gaan van dat saaie feestje.

4. Schuldgevoelens als je op vakantie gaat

Je voelt je schuldig als je op vakantie gaat. Je weet dat je hond goed verzorgd wordt door je vriend(in), moeder, vader of in het pension, maar toch voel je je schuldig als je op vakantie gaat en het beestje ‘achter laat’.

5. Snoepjes kopen

Je koopt minder eten voor jezelf, zodat je meer geld hebt voor (dure) hondensnoepjes. Je wil je hond zo graag verwennen, dan maar wat minder lekkernijen voor jezelf.

6. Stiekem eten geven

Je laat 'per ongeluk’ eten op de grond vallen voor je hond. Oeps, liet ik dat stukje pizza nu precies voor de neus van m’n trouwe viervoeter vallen? Ach, hij ruimt het wel op.

7. Kunstjes aanleren

Je leert je hond allerlei nieuwe kunstjes en dan film je ze met trots. Iedere vooruitgang wordt zorgvuldig op camera vastgelegd.

8. Foto's trekken

Je houdt uitgebreide fotoshoots. Als je je verveelt ga je samen met je hond op de foto. Ligt je hond schattig te slapen? Dan ben jij er als de kippen bij met je camera en het liefst verkleed je jouw hond ook nog om leuke foto’s te maken.

9. Knuffelen

Je knuffelt met je hond als je je verdrietig voelt. Je hond snapt tenminste hoe je je voelt. Ben je in je eentje, dan kun je jouw hond in alle geuren en kleuren vertellen waarom je je zo verdrietig voelt.

10. Verjaardag vieren

Je viert de verjaardag van je hond veel te overdreven. Je hond krijgt speeltjes, een lekkere taart en veel te veel snoepjes. Je laat zijn verjaardag niet zomaar voorbij gaan!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…