Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 natuurlijke supplementen om snel gewicht te verliezen

Bram
3 min read

Er gezond en fit uitzien zonder extra geld uit te geven of meer te sporten? Het kan met deze natuurlijke supplementen. Ze zitten boordevol voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft en de kilo’s zullen in een mum van tijd wegsmelten.

1. Citroensap voor je immuunsysteem

Citroensap reinigt je lichaam van binnenuit. Het bevat een hoge dosis vitamine C en dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk op een gezond gewicht blijft. Volgens studies wegen mensen die vitamine C nemen minder dan mensen die geen vitamine C nemen.

2. Kaneel voor je bloedsuikerspiegel

Door kaneel te eten reguleer je je bloedsuikerspiegel, en dat is erg belangrijk om gewicht te verliezen. De bestanddelen in kaneel balanceren je bloedsuiker, cholesterol en bloeddruk.

3. Rauwe biologische honing voor je metabolisme

Rauwe biologische honing versnelt je metabolisme en verhoogt je vetverbranding.

4. Appelazijn onderdrukt je hongergevoel

Appelazijn bevat enzymen, mineralen en vitaminen die ervoor zorgen dat je hongergevoel onderdrukt wordt. Door elke dag een klein beetje appelazijn in water te drinken zal je minder honger hebben en bijgevolg ook minder eten.

5. Kokosolie boordevol gezonde vetten

Kokosolie verhoogt je metabolisme en onderdrukt je hongergevoel.

6. Kurkuma om je lichaam te reinigen

Door kurkuma toe te voegen aan je maaltijd reinig je je lichaam, verlaag je je cholesterol en krijgt je immuunsysteem een boost. Het is een van de meest effectieve manieren om gewicht te verliezen.

7. Gember voor je vertering

Gember helpt je vertering en versnelt je metabolisme. Een goede vertering is essentieel als je gewicht wil verliezen. Daarbovenop zal gember ook je honger onderdrukken, je bloedsuiker reguleren en infecties voorkomen.

8. Pure biologische cacao om je hongergevoel te onderdrukken

Biologisch cacaopoeder is de ultieme supplement om je hongergevoel te onderdrukken. Je wordt er vrolijker van, je lichaam krijgt extra antioxidanten en het is nog lekker ook!

9. Lijnzaad voor essentiële vezels

Lijnzaad doet wonderen voor je spijsvertering. Bovendien helpen de vezels en goede vetzuren je honger te onderdrukken.

10. Knoflook om vet te verbranden

Look heeft vele gezondheidsvoordelen, het geef je metabolisme een boost, verbrandt vet, reinigt je lichaam, reguleert je bloedsuiker en helpt je op gewicht te blijven. Voeg elke dag een teentje knoflook toe aan je maaltijd en je zal sneller gewicht verliezen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…