Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 redenen waarom het zalig is om een tweeling te zijn

Anja
2 min read

Iedereen kent wel een tweeling. Heel veel komt het niet voor maar toch zijn ze nadrukkelijk aanwezig in deze maatschappij. Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet waarom het zo zalig is om een tweeling te zijn!

1. Soulmate

Veel mensen zijn in het leven opzoek naar een soulmate. Als tweeling zijnde hoef je niet ver te zoeken. Je tweelingzus of broer is je soulmate, een beste vriend!

2. Je kan altijd je problemen bij iemand kwijt

Er is niemand die je zo goed begrijpt als je tweelingbroer of zus, je kan met hem of haar overal over praten. Jullie zijn letterlijk 2 handen op 1 buik!

3. Geen onderlinge competitie

Veel broers en zussen hebben vaak ruzie en er heerst een competitieve sfeer, wie doet het beter bij papa en mama. Iedereen verwacht dat dat bij een tweeling ook het geval is maar het tegendeel is waar!

4. Je kan gemakkelijk mensen voor de gek houden

Wie is wie? Voor jullie een weet, voor de meeste mensen een vraag. Als tweeling beschik je over de gave om op 2 plekken tegelijk aanwezig te zijn. Laat de lol maar beginnen!

5. Je had vroeger dubbel zoveel speelgoed

Omdat jullie van de zelfde leeftijd zijn en dezelfde interesses hebben hielden jullie vroeger ook van hetzelfde speelgoed. Dubbel zoveel speelplezier dus!

6. Dubbel zoveel kleren

Je hebt altijd iemand bij de hand die van dezelfde kleren houd en ooknog eens over dezelfde maten beschikt! 1+1=2, win-win situatie!

7. Je hoeft nooit ergens alleen naartoe

Saaie familiedagen, uitjes met vrienden of gewoon even met de hond lopen. Als tweeling heb je altijd iemand die met je meegaat!

8. Humor

Veel goede vrienden hebben grappige onderonsjes maar als tweeling heb je waarschijnlijk oneindig veel ‘Inside Jokes’. Jullie voelen elkaar precies aan op dit gebied!

9. Verjaardag

Je bent zeker dat er altijd wel IEMAND aan je verjaardag denkt!

10. Party

Een twee keer zo groot verjaardagsfeestje, elk jaar maar weer, met jullie gezamenlijke vriendengroep!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…