Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 verrassende feiten over de penis

Bram
2 min read

Er zijn nogal wat verhalen over penissen. Hoewel we misschien denken dat we het mannelijk geslachtsorgaan door en door kennen, de penis blijft ons verbazen.

1. Een penis groot of klein is altijd fijn

Discussies over de penis gaan meestal over de lengte. Een slappe penis zegt helemaal niets over zijn grootte in stijve toestand. En dat grote mannen of mannen met grote voeten een grotere penis zouden hebben is al helemaal een fabeltje. Gelukkig is de grootte van een penis eigenlijk van weinig belang. De meeste vrouwen zijn tevreden over de grootte van de penis van hun partner, zelfs als hun partner zelf ontevreden is. Meer zelfs, de vagina van een vrouw zal zich aanpassen aan de grootte van de penis van haar partner.

2. Opgelet, een penis kan weldegelijk breken

Je penis mag dan wel geen been hebben, een penisbreuk is snel gebeurd. Eigenlijk is het daarom ook niet echt een breuk maar een scheur in de zwellichamen. Op het ogenblik van de penisbreuk zal je een duidelijk krakend of scheurend geluid horen. 

3. Je had het al gedacht, jouw penis heeft zijn eigen leven

Mannen hebben over het algemeen weinig invloed op het gedrag van hun penis. Je penis is afhankelijk van je centrale zenuwstelsel en daar kunnen mannen weinig aan doen.

4. Horror: het ‘rits incident’

Vooral bij kinderen kan de penis vast komen te zitten in de rits, het is een van de meest voorkomende ‘penis ongevallen’. En het is weldegelijk zo pijnlijk als het klinkt. Gelukkig is er in de meeste gevallen geen blijvende schade aan de penis. Plantaardige olie is je eerste hulp bij het pijnlijke rits incident. Giet een ruime hoeveelheid olie over het slachtoffer en wacht een paar minuten, soms glipt de voorhuid vanzelf terug.

5. Vleespenissen en bloedpenissen

Er zijn twee soorten penissen, de vleespenis en de bloedpenis. Je kan ze makkelijk van elkaar onderscheiden door naar de penis in slappe toestand te kijken. Een bloedpenis is veel kleiner maar zal ook veel meer groeien als hij stijver wordt. Een vleespenis is in slappe toestand veel groter maar zal niet veel groeien als hij stijver wordt. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…