Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 plekken op de wereld die je sowieso een keer bezocht moet hebben!

Olivier
2 min read

We naderen het einde van de vakantie, maar wie weet wil je nog een weekje weg. De grote vraag is natuurlijk: waar gaat de reis naartoe? De wereld is zo gigantisch, het is onmogelijk om alles te zien. Daarom hieronder 5 plekken op de wereld die je sowieso een keer bezocht moet hebben!

Paradise Valley, Agadir, Marokko

Deze prachtige vallei op 15 km afstand van de kustplaats Agadir in Marokko is zeker een bezoekje waard. Geniet van vele watermeren tussen de bergen en beklim de rotsen. Achteraf kun je bij één van de knusse restaurants een lekkere tajine eten!

Caño Cristales, Colombia

Caño Cristales betekent letterlijk de kristallen mond. Het is een rivier in Colombia die in de herfst prachtig bedekt is met planten in allerlei verschillende kleuren. De rivier wordt niet voor niks ‘de vloeibare regenboog’ genoemd. Dit is uniek in de wereld en is zeker een bezoekje waard!

Kaapstad, Zuid-afrika

Voor velen is dit de mooiste stad van de wereld! Deze stad in het (duh!) zuiden van Afrika verbindt de zee met de prachtige Afrikaanse natuur. Ook ligt de beroemde tafelberg om de hoek!

Barcelona, Spanje

Deze prachtige Spaanse stad aan de kust moet je zeker eens bezocht hebben. De stad is als het ware een presentatie van Gaudi’s werk. Naast de Sagrada Familia en Parc Guell schittert zijn werk op nog veel meer verschillende manieren in de stad. Zomers is een bezoekje aan het strand ook aan te raden.

Saribelen Valley, Turkije

Aan de zuidkust van Turkije ligt deze prachtige vallei. Jaarlijks trekken velen toeristen en wandelaars naar dit prachtige gebied om foto’s te maken en te genieten van de geweldige uitzichten. Wanneer het bewolkt is en je staat bovenop de bergen, is het net alsof je in de hemel bent beland!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…