Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X een romantische Valentijn

Camille
3 min read

De meest romantische tijd van het jaar komt er opnieuw aan. Wil je het dit jaar eens anders aanpakken? Wil je eens iets speciaal doen voor jouw partner? Lees hier 5 romantische Valentijn dates!

1 X Maak gebruik van de winter

14 februari is het opnieuw Valentijn! Maak gebruik van de koude temperaturen wanneer je jouw Valentijnsdag plant. De winter heeft dan misschien een aantal nadelen, maar doordat het lekker vroeg donker is, wordt het ook één van de meest romantische tijden van het jaar.

Wat is er romantischer dan schaatsen met je geliefde? Denk er maar eens over na, samen met je geliefde hand in hand glijden over het ijs onder een hemel van sfeervolle lichtjes. Je heerlijk aan elkaar opwarmen door je dicht aan elkaar vast te klampen. En vergeet natuurlijk de lekkere chocolademelk na afloop niet. Een perfecte winterse Valentijn date.

2 X Kook voor je geliefde

Liefde gaat door de maag. Een eeuwenoud gezegde en één die in dit geval waar kan zijn. Een hele dag voor jouw partner in de keuken staan om voor hem / haar de perfecte maaltijd te bereiden. Als dat geen mooi geschenk is? Maak een uitgebreide maaltijd met meerdere gangen. Geef het diner extra luxe door de tafel te dekken en te bestrooien met rozenblaadjes. Steek niet alleen een kaarsje aan op tafel, maar zet overal kaarsen neer voor die extra romantische sfeer.

3 X Indoor picknick

Hoewel een picknick enigszins afgezaagd kan zijn, is en blijft het een romantische gebeurtenis.  Maar picknicken in februari is niet echt ideaal, vaak is het nog veel te koud. Maak er daarom een indoor picknick van. Maak de ruimte donker en steek overal kaarsjes aan. Leg een zacht deken op de grond en maak verschillende lekkere hapjes klaar voor jouw partner.

4 X Massage

Een heerlijke massage is een perfect begin voor een romantische avond. Zorg ervoor dat je genoeg massageolie voorzien hebt. Je moet niet de perfecte masseur te zijn, met massageolie voelt je massage hoe dan ook aangenaam. Vergeet natuurlijk niet om ervoor te zorgen dat je warme handen hebt. Niemand houdt van koude handen die over je rug gaan. Wie weet worden de rollen ook nog wel omgedraaid en word je zelf getrakteerd op een heerlijke massage.

5 X Een wandeling in de avond

Na die lekkere maaltijd die jullie gegeten hebben kunnen jullie een ontspannende wandeling maken. Wat een geluk dat het winter is, want dan is het vroeg donker. Het zal ook fris zijn waardoor jullie heerlijk dicht bij elkaar zullen moeten lopen. De lichtjes en de sterren maken de romantische avond compleet.

Meer tips voor Valentijn »

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…